19 oktober 2017 
in Review
3 min. leestijd

Laptoptas

Soms heb je ongelooflijk veel mazzel. Ik ben lid van sampleo en soms komt er iets ongelooflijks moois om te mogen testen. Dit keer was dat een laptop/handtas van Triptikh. Er was 1 exemplaar beschikbaar, dus ik had nooit verwacht dat ik hem zo mogen testen en houden. Wat een verrassing dus zo vlak voor de zomervakantie. Ja vlak voor de zomervakantie al, dus vandaar nu pas een review, want je moet hem wel eerst kunnen testen natuurlijk.

Nieuwe tas

Jullie hadden al gezien dat ik nog niet zo lang geleden een nieuwe tas had aangeschaft. Simpel omdat mijn oude handtas niets meer waard was. Maar ik bleef wel naar en van kantoor met twee tassen slepen. En eigenlijk is dat ook niet ideaal. In mijn laptoptas passen ook niet echt de spullen uit mijn handtas. En als ik tussen de middag de kinderen ophaal voor de lunch wil ik natuurlijk niet met een lelijke laptop tas over straat.

Maar “lucky me” mocht dus deze luxe Funambule tas van Triptikh testen ter waarde van € 149,95. Echt “lucky me” , want eerlijk gezegd zou ik zo’n dure tas niet zo snel voor mezelf kopen. Ergens begin juli kreeg ik bericht dat ik de gelukkige was die deze mooie tas mocht testen. Het duurde alleen even voordat hij ook daadwerkelijk binnen was. Dus toen ik hem eindelijk had, begon ook hier dan de vakantie periode en sleepte ik 6 weken lang mijn laptop nergens heen. Heerlijk. Maar ook de tas niet dus….Funambule van Triptikh

Voorwaarden Sampleo

Volgens de voorwaarden van Sampleo moet je wel binnen redelijke termijn social media posts plaatsen en foto’s met hen delen. En ja dat deed ik dus niet. De herinneringen liet ik ook naast me liggen. En ik kreeg zelfs een waarschuwing dat ik anders nooit meer iets mocht testen. Maar ik was gewoon met vakantie. Bad timing…..
Gelukkig zijn geautomatiseerde emails niet naar, en snap ik de waarschuwingen, maar als ik iets moet testen, dan doe ik dat ook graag goed en niet omdat het moet. Maar dat leverde verder geen problemen op, ik was gewoon laat deze keer.

Funambule van Triptikh

Nu naar de tas. Wauw mooi was mijn eerste indruk. De donkere tas is van binnen gevoerd met rode stof. Het geheel geeft direct een super chic gevoel. De sluiting is die van een dokterstas. Makkelijker te openen onderweg dan een rits. Mijn handtas staat namelijk altijd wagenwijd open, omdat ik altijd ruzie heb met de rits. Dit is dus een stuk veiliger.

In het midden zit een mooi vak dat de laptop of tablet goed beschermd tijdens het vervoer en er zijn nog zo veel andere vakken dat ik echt alles wel kwijt kan. Door de goede bescherming van het laptop vak, zelfs je waterfles. Toch een veilig idee ook al lekt de mijne eigenlijk nooit.

Geschikt voor alle gelegenheden

Behalve functioneel ziet de tas er ook mooi uit. Oké persoonlijk had ik hem misschien met een minder fel kleurtje gewild. Het rood is erg rood en staat wel erg mooi, maar ook wel erg fel en ik houd zelf gewoon net even iets meer van zachtere kleuren. Maar deze tas kan dus prima mee naar het werk, daarna de kinderen ophalen op school en als je wil gelijk uit het werk door naar de stad, de tas is er geschikt voor. En met de hengsels en de schouderband te dragen zoals jij het fijn vindt.

Minpunten

Zijn er ook minpunten aan de tas? Nou niet veel. De prijs natuurlijk, maar je kan het ook zien als een goede investering. En als ik dan iets moet bedenken de afmetingen. Ik zou het helemaal tof vinden als hij een maatje groter zou zijn, zodat ook de grotere laptops erin passen. Gewoon omdat het kan.

Welke tas gebruik jij om je laptop mee te nemen?

Reactie plaatsen