06 september 2017 
2 min. leestijd

#Laatste vlog van Carry Slee

Vandaag is een goede dag voor de fans van Carry Slee. Het nieuwste boek van Carry Slee ligt namelijk vanaf vandaag in de winkels. Dat is al weer een jaar na het verschijnen van Verdacht Wij mochten hem alvast lezen en vertellen je dat het absoluut weer de moeite waard is om naar de winkel te rennen!

#Laatste vlog

#Laatste vlog gaat over de vrienden Noud en Gijs. Samen zijn ze betrokken bij een vervelende gebeurtenis, waardoor het huis van Gijs in de brand vliegt en Gijs in het ziekenhuis belandt. Het bekoelt hun vriendschap enorm. Ook Femke, Jesse en zijn vriendin Sara willen niets meer met hem te maken hebben. Alleen Roos blijft nog bevriend met Noud.
Roos is verliefd op Noud, al een tijdje, maar hij ging al met Sara. Toch laat zij hem niet vallen en probeert hem te helpen zijn vrienden te overtuigen dat hij geen lafaard is. Noud haalt een extreme stunt uit, die Roos voor hem filmt. Dat laten de andere jongens zich geen twee keer zeggen en reageren met spannendere stunt die Roos moet filmen. Hun vlogs zijn regelrechte virals op Youtube.

Ondertussen heeft Roos het lastig thuis. Haar stiefzus Susan komt bij hun wonen. Maar ze is niet meer zo leuk als in het begin. Ze is bitcherig en wil steeds geld lenen, dat ze niet terug betaald. Maar natuurlijk wil ze niet zeggen wat er aan de hand is. Samen met Noud gaat Roos op onderzoek uit. Wat is er met Susan aan de hand? En waarom leent zij van iedereen geld? Waarom is ze niet gelukkig, is ze van school af gegaan en ziet ze haar vriendinnen niet meer?

Uiteindelijk helpt ook Femke hen met het oplossen van het raadsel rondom Susan. Tot ergernis van Gijs, die zijn vriendin niet kan beschermen, want sinds zijn laatste stunt ligt hij weer in het ziekenhuis. Als ze maar uit de buurt blijft van Noud…..
Met de #laatste vlog zetten ze de wereld op zijn kop. Maar zouden Gijs en Noud toch weer vrienden worden?#laatste vlog_Carry Slee

Wat vonden wij van het boek?

Ik had geluk dat de postbode vlak voor de lunch het boek op de mat liet vallen. Kon ik met een boterham gelijk beginnen met lezen. De lunch duurde die dag dan ook wat langer….. ik heb het boek dus niet meer weggelegd en doorgelezen totdat het uit was.
Nu is het boek geschreven voor 12+, dus voor mij makkelijk in een middagje uit te lezen. Maar pas op, je legt dit boek niet makkelijk weg. Je moet blijven lezen.
Zoals gewoonlijk dus weer zo goed geschreven, dat je echt in het verhaal wordt gezogen. En zo realistisch. De problemen zouden zo ook op jouw school kunnen gebeuren.

Aantal sterren: ✩✩✩✩✩ [5/5]
Titel: #Laatste vlog,
Auteur: Carry Slee
Uitgeverij: Overamstel Uitgevers,
Prijs: €14,99
Aantal pagina’s: 207,
ISBN 978 90 488 3937 7

Dit artikel is tot stand gekomen met een samenwerking met de uitgeverij

ByJon
Door

ByJon

op 06 Sep 2017

Ik las vroeger altijd Carry Slee boeken. En nog steeds vind ik ze leuk als juf en moeder. Dus deze zal ik vast ook gaan lezen.

mckleuver
Door

mckleuver

op 07 Sep 2017

Heel mooi thema dat goed past in het heden. Ik heb niet vaak een boek van Carry gelezen. Misschien eens naar gaan kijken.

MamaPlaneet
Door

MamaPlaneet

op 07 Sep 2017

Carry Slee is een legende! Zij kan werkelijk niets verkeerds doen in mijn ogen. Heel mooi geschreven, bij de tijd ook.

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 07 Sep 2017

Een aansprekende titel meteen al! Het roept allerlei vragen op. Leuk!

luxelifelovercom
Door

luxelifelovercom

op 07 Sep 2017

Ah tof, vroeger was ik echt een Carry Slee liefhebber. De films en boeken keek en las ik echt super vaak. Dit klinkt ook als een tof boek, helaas niet meer zo leuk voor mijn leeftijd haha

Joandi Loes Tholen
Door

Joandi Loes Tholen

op 07 Sep 2017

Past heel goed in de tijd waarin we nu leven.

junetwonl
Door

junetwonl

op 11 Sep 2017

Deze boeken las ik vroeger maar zou ze nu niet meer zo snel lezen!

Reactie plaatsen