26 september 2016 
2 min. leestijd

Verdacht +winactie (gesloten)

Verdacht is het allernieuwste boek van Carry Slee en echt vers van de pers want hij is pas sinds 5 september te koop. Wij mogen een review schrijven erover en dat doen wij maar al te graag. Want een boek van Carry Slee belooft altijd een meeslepend verhaal.

Verdacht

Tess, Victor, Rachel en Brahim zijn vrienden. Ze zitten bij elkaar in de klas en moeten een project doen waarbij ze interviews moeten afnemen in een buurt. De schoolopdracht verloopt moeizaam en als ze horen dat er een overval is gepleegd waar ze hebben gefilmd doen ze een belangrijke ontdekking.

Met hun ontdekking gaan ze naar de politie want ze willen de juwelier die is overvallen graag helpen. Door hun wil om goed te doen zetten ze een hele reeks gebeurtenissen is beweging die hun alle vier enorm beïnvloeden. Is hun vriendschap bestand tegen de komende gebeurtenissen, houdt de liefde tussen Tess en Victor wel stand ondanks de houding van zijn ouders? Kunnen ze elkaar wel vertrouwen? En wat doet Brahim toch steeds?

Verdacht is een goed geschreven superspannend boek waarbij je op een gegeven moment niet meer kan geloven dat het nog erger kan. Toch heb je nooit het idee dat allemaal fictie is en dat het echt zo zou kunnen gebeuren. De emoties staan zo levensecht op het papier dat de wanhoop en het verdriet er soms vanaf spatten. Aan het einde zat ik bijna te huilen, zo liet ik mij meeslepen. Of het van opluchting of ellende is laat ik lekker in het midden want ik wil het boek niet verpesten voor toekomstige lezers.

verdacht

De thema’s die erin aan bod komen zijn:

Liefde
Vertrouwen
Vriendschap
Geldproblemen
Familie
School
Puberteit

Een mooi boek voor kinderen van 12 jaar en ouder die wel houden van wat spanning. Een boek om snel achter elkaar uit te lezen want je wil ontzettend graag weten hoe het nu afloopt. Het is ook een boek waarin je goed kan spiegelen aan een of meerdere personen en je kan afvragen of jij ook zo zou reageren op de situatie.

Op CarrySleetv 2 geven kinderen, Carry Slee en andere antwoord op deze vraag.

Kinderboek?

Ik heb het boek met veel plezier gelezen. Ook al is het officieel een kinderboek, ook voor volwassenen, zeker voor Carry Slee fans, is het een absolute aanrader.

Aantal sterren: ✩✩✩✩✩ [5/5]
Titel: Verdacht,
Auteur: Carry Slee
Uitgeverij: Overamstel Uitgevers,
Prijs: €14,99 voor een hardcover, € 7,99 voor een E-book
Aantal pagina’s: 252,
ISBN 9 789048 834488

Ben jij ook een enorme fan van Carry Slee of houdt je kind van spannende en meeslepende boeken dan heb ik goed nieuws. Het boek is bij ons namelijk ook te winnen. Laat een reactie achter en vertel ons waarom jij graag het boek zou willen winnen. En wie weet krijg je het boek dan thuis gestuurd! Natuurlijk is het slim om ons te liken op Facebook, want daar wordt de winnaar bekend gemaakt. En je kunt meedoen tot en met 2 oktober.

En de winnaar is bekend en inmiddels op de hoogte.

NB: Dit artikel kwam tot stand door middel van een samenwerking.

Mama Girlpower
Door

Mama Girlpower

op 26 Sep 2016

Mijn nichtje is bijna jarig en verslind boeken. Ze leest echt ontzettend graag. Voor haar maak ik graag een kans op dit spannende boek.

Anna
Door

Anna

op 26 Sep 2016

Ik heb als jonge meid de boeken van Carry Slee al geweldig gevonden.. ik zou graag nog eens een boek van haar willen lezen..Facebook: An Na

ByJon
Door

ByJon

op 26 Sep 2016

Leuk! Als juf natuurlijk, maar ook omdat ik veel boeken van Carry Slee thuis in de kast heb. Van de kinderserie en jong adults... leuk :) Doe graag mee

Liesbeth
Door

Liesbeth

op 26 Sep 2016

Ik doe graag mee! Ik ben juf en wil het boek natuurlijk eerst zelf lezen, dan voorlezen in de klas en daarna mogen alle kids het nog een keer lezen. De boeken van carry slee zijn altijd super voor diepere groepsgesprekken in de klas!

W van Dijk
Door

W van Dijk

op 27 Sep 2016

Zou het dolgraag mijn lieve nichtje mee willen verrassen die dol is op lezen en ook heel snel kan lezen dus ze komt altijd boeken te kort. Ze woont helaas niet zo dichtbij maar ze is echt een super lief nichtje dus dol is op knuffelen en lezen. Dus verheug me nu al op een extra lekkere knuffel als ik haar dit boek kan geven.

Linda w.
Door

Linda w.

op 27 Sep 2016

Wauw dat zou super zijn! Prachtige boeken die iedereen moet lezen. Eerst de juf zelf en vervolgens de kinderen. Vorige week nog een traantje gelaten bij de film spijt! Heftig, maar het komt direct binnen bij iedereen. Dit is bij de boeken ook zo :)

Marion
Door

Marion

op 27 Sep 2016

Ik zou graag nog een keer een boek van Carry Slee willen lezen. Mijn eigen kinderen zijn nog een paar jaar te jong, maar over een tijdje kunnen zij het ook lezen.

Suus D
Door

Suus D

op 30 Sep 2016

Ik doe heel graag mee voor mijn 2 oudste kids. Ze zijn dol op YA-boeken ❤❤

Corinne
Door

Corinne

op 01 Oct 2016

Leuk voor mijn dochter!

Nadine
Door

Nadine

op 01 Oct 2016

Yes, lijkt me fantastisch! Als kind alle boeken verslonden en nu probeer ik de kids in mijn klas (bovenbouw) enthousiast te maken! Helaas zit ik nu ziek thuis, dus dat zou mazzel zijn om 'm eerst zelf te kunnen lezen voordat ik 'm af moet staan aan de kids...

Linda Smit
Door

Linda Smit

op 01 Oct 2016

Fan van al het werk van Carry slee en kan het ook alle kinderen op scholen aanraden. Met thema's die helaas nog steeds up tot date zijn.

Joost
Door

Joost

op 01 Oct 2016

Omdat ik al vanaf kind af aan (ben nu 25) elk boek van Slee heb gelezen. Ik heb nu bijna de PABO afgerond, en gebruik sommige boeken ook op school. Al zijn het soms best heftige onderwerpen, het is een mooie manier om in gesprek te komen met de kinderen.

Heidie
Door

Heidie

op 01 Oct 2016

Ik wil het boek heel graag voor mijn oudste nichtje van 12 jaar winnen. Zij is net zo'n boekenwurm als mijn zus en ik vroeger. Ik weet dat ze heel graag de Carrie Slee boeken leest. Vorig jaar heb ik haar voor 5 december een dvd-box met 3 Carrie Slee films gegevens. En ik zou het nu heel erg leuk vinden om haar te verrassen met dit nieuwste boek.

Manon
Door

Manon

op 01 Oct 2016

Ik wil het graag winnen om voor te lezen aan mijn toppers van groep 8!

A Vermeulen
Door

A Vermeulen

op 01 Oct 2016

Dit mooie en spannende (voor)leesboek wil ik wel graag winnen voor mijn groep 8 die ervan geniet voorgelezen te worden, voor mijn dochter M die het in 1 dag uit zal lezen, voor mijn dochter F die niet van lezen houdt tenzij de naam Carry Slee op de kaft staat en stiekem ook voor mijzelf omdat ik het hele goede boeken vindt ook al ben ik 40+!

Jolein koolske
Door

Jolein koolske

op 02 Oct 2016

Oh lijkt me een gaaf boek weer ! Ik waag graag een kansje voor mijn zusje want Zij vind alle boeken van Carry slee zo gaaf !

Opa en Oma Oelewapper – Mama's met thee
Door

Opa en Oma Oelewapper – Mama's met thee

op 05 Oct 2016

[…] Vandaag ook. Dus lees even door voor de winactie. Ja alweer een winactie. Na het grote succes van Verdacht kun je vandaag alweer een boek […]

#Laatste vlog van Carry Slee – Mama's met thee
Door

#Laatste vlog van Carry Slee – Mama's met thee

op 06 Sep 2017

[…] Slee ligt namelijk vanaf vandaag in de winkels. Dat is al weer een jaar na het verschijnen van Verdacht Wij mochten hem alvast lezen en vertellen je dat het absoluut weer de moeite waard is om naar de […]

Reactie plaatsen