arrow_drop_up arrow_drop_down
18 juli 2017 
in Mama

Ik ben moe

Ik ben moe en niet een klein beetje moe, heel erg moe. Ik ben moe van het schooljaar, moe van het ritme dat we hebben. Moe van het heen en weer lopen, moe van alles regelen.

Ik ben moe van alle extra’s die er dit jaar bijkwamen. Moe van alles wat naast school ook nog even moet en moe van alle verplichtingen. Ik ben moe van alle centen die ik nog moet betalen en bij elkaar moest schrapen uit de spaarpotten.’Ik ben moe van het inzamelen van het geld voor de juf.

Ik ben moe van de agenda’s naast elkaar neerleggen, ik ben moe van al het plannen, passen en meten. Ik ben moe van alle verwachten en onverwachte dingen. Ik ben moe van de was, van de kasten die steeds weer leeg zijn. Ik ben moe van de eeuwige boodschappen en ik ben moe van het huishouden dat sneller lijkt te gaan dan ik kan bij benen. Ik ben moe van het taxichauffeur zijn en het racen naar allen buitenschoolse activiteiten.

image2

Ik ben moe van de regen en ik ben moe van de modder op de broeken. Ik ben moe van de alweer vieze schoenen en ik ben moe van de natte paraplu’s in huis. Ik ben moe van alles opruimen, alles opruimen en alles opruimen. Ik ben moe van alle werkzaamheden in en rond huis. Ik ben moe van het eeuwige onkruid, moe van het zand in huis, ik ben moe van de wasbak die nooit glimt. Ik ben moe van het motiveren van de kinderen om hun huiswerk te doen, ik ben moe van mijzelf motiveren om mijn huiswerk, huishouden, te doen.

Ik ben zo moe ik denk dat ik toe ben aan vakantie!

En jullie?

mamasliefste
Hanneke
bluebirdbelgium
Hanneke
Door

Hanneke

op 20 July 2017

Vandaag allerlaatste schooldag hier

Mrs Curly
Door

Mrs Curly

op 19 July 2017

Wees maar zeker dat dat herkenbaar is. Tegen het einde van het schooljaar lopen er hier niet 5 mensen, maar 5 zombie's rond. Die zomervakantie is altijd meer dan welkom! ;)

Hanneke
Door

Hanneke

op 20 July 2017

Gelukkig zijn wij niet de enige hierin ?

Marguerita
Door

Marguerita

op 19 July 2017

Yes, en nu is het vakantie en hebben we het nog razend druk... met leuke dingen gelukkig, dat wel :-)

Hanneke
Door

Hanneke

op 20 July 2017

Ja als nu de wekker gaat dan is het voor iets leuks!

Fleur | MizFlurry
Hanneke
Door

Hanneke

op 22 July 2017

Dank je wel. Rust en relaxen. Lekker hoor.

Maaike
Door

Maaike

op 24 July 2017

Ik ben moe van de gebroken nachten, van het huis in orde krijgen voor verkoop en ik kijk zo uit naar vakantie!

Patricia de Ryck
Door

Patricia de Ryck

op 27 July 2017

Als ik mijn to do lijst zie, word ik daar wel moe van, ja. Maar aan de andere kant: mijn kersverse baby zorgt er ook voor dat ik het wel rustig aan doe. Alleen stond dat de afgelopen twaalf jaar niet in mijn agenda. Dat is dus een beetje wennen.

MommyLovesPink
Door

MommyLovesPink

op 28 July 2017

Heel erg herkenbaar, blij nu even geen schoolrooster in ieder geval.

Hanneke
Door

Hanneke

op 29 July 2017

Dat scheelt enorm inderdaad

Reactie plaatsen

Koekje bij de thee?