Page content

Ik ben moe

article content

Ik ben moe

Ik ben moe en niet een klein beetje moe, heel erg moe. Ik ben moe van het schooljaar, moe van het ritme dat we hebben. Moe van het heen en weer lopen, moe van alles regelen.

Ik ben moe van alle extra’s die er dit jaar bijkwamen. Moe van alles wat naast school ook nog even moet en moe van alle verplichtingen. Ik ben moe van alle centen die ik nog moet betalen en bij elkaar moest schrapen uit de spaarpotten.’Ik ben moe van het inzamelen van het geld voor de juf.

Ik ben moe van de agenda’s naast elkaar neerleggen, ik ben moe van al het plannen, passen en meten. Ik ben moe van alle verwachten en onverwachte dingen. Ik ben moe van de was, van de kasten die steeds weer leeg zijn. Ik ben moe van de eeuwige boodschappen en ik ben moe van het huishouden dat sneller lijkt te gaan dan ik kan bij benen. Ik ben moe van het taxichauffeur zijn en het racen naar allen buitenschoolse activiteiten.

image2

Ik ben moe van de regen en ik ben moe van de modder op de broeken. Ik ben moe van de alweer vieze schoenen en ik ben moe van de natte paraplu’s in huis. Ik ben moe van alles opruimen, alles opruimen en alles opruimen. Ik ben moe van alle werkzaamheden in en rond huis. Ik ben moe van het eeuwige onkruid, moe van het zand in huis, ik ben moe van de wasbak die nooit glimt. Ik ben moe van het motiveren van de kinderen om hun huiswerk te doen, ik ben moe van mijzelf motiveren om mijn huiswerk, huishouden, te doen.

Ik ben zo moe ik denk dat ik toe ben aan vakantie!

En jullie?

Comment Section

14 reacties op “Ik ben moe


Door MommyLovesPink op 28 juli 2017

Heel erg herkenbaar, blij nu even geen schoolrooster in ieder geval.Door Patricia de Ryck op 27 juli 2017

Als ik mijn to do lijst zie, word ik daar wel moe van, ja. Maar aan de andere kant: mijn kersverse baby zorgt er ook voor dat ik het wel rustig aan doe. Alleen stond dat de afgelopen twaalf jaar niet in mijn agenda. Dat is dus een beetje wennen.


Door Maaike op 24 juli 2017

Ik ben moe van de gebroken nachten, van het huis in orde krijgen voor verkoop en ik kijk zo uit naar vakantie!Door Hanneke op 22 juli 2017

Dank je wel. Rust en relaxen. Lekker hoor.


Door Marguerita op 19 juli 2017

Yes, en nu is het vakantie en hebben we het nog razend druk… met leuke dingen gelukkig, dat wel 🙂


Door Hanneke op 20 juli 2017

Ja als nu de wekker gaat dan is het voor iets leuks!


Door Mrs Curly op 19 juli 2017

Wees maar zeker dat dat herkenbaar is. Tegen het einde van het schooljaar lopen er hier niet 5 mensen, maar 5 zombie’s rond. Die zomervakantie is altijd meer dan welkom! 😉


Door Hanneke op 20 juli 2017

Gelukkig zijn wij niet de enige hierin ?Door Hanneke op 20 juli 2017

Vandaag allerlaatste schooldag hierPlaats een reactie


*


CommentLuv badge

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website