05 januari 2022 
1 min. leestijd

Happy 2022

De beste wensen voor 2022! Dat 2022 een nog beter en met name leuker en gezonder jaar mag worden dan 2021. Een jaar waarin we gelukkig zijn, zonder verdere maatregelen omdat we of leren leven met het virus of het langzaam de baas worden. Al dan niet gevaccineerd, geboosterd of gewoon omdat het hopelijk ook langzaam uitdooft. En dat we elkaar blijven respecteren, welke keuze we ook maken.

Happy 2022

Terugkijken

2021 was best een fijn jaar. Ook al begonnen we weer met een lockdown. Naar mate het jaar vorderde kregen we meer vrijheid. We gingen dan wel niet op vakantie in de zomer, maar in de herfstvakantie naar Spanje was ook heel fijn. Die najaarszon maakte dat het jaar daarna wel heel snel afgelopen was. Ook in het najaar, overleed de moeder van R. Voor ons de eerste moeder die wegviel. En dat is gek. Dat merk je nog steeds, meestal in kleine dingen, maar het gemis is er vaak.

Bloggen

In 2021 heb ik veel te weinig blogs gemaakt naar mijn zin. Het lukte gewoon niet zo goed. Te druk, teveel andere dingen aan mijn hoofd, en dat kwam de inspiratie ook niet ten goede. Ik hoop dat dit jaar ook weer helemaal goed te maken en op mijn vrije dagen ook echt weer tijd in Mama's met thee te kunnen stoppen. Niet alleen voor nieuwe blogs, maar ook het beter maken. Zo zijn er een paar oude blogs die heel vaak bezocht worden via Google. En die bezoekers verdienen het dat ik naast nieuwe blogs ook wat aandacht aan deze besteed. Veel plannen dus ook weer voor 2022. En er zullen vast ook weer onverwachte fijne en minder fijne dingen op ons pad komen.


Wat zijn jullie plannen voor 2022?

Reactie plaatsen