01 juli 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Maike

Vandaag drinken we thee met Maike. Een grote mok, die je een paar keer moet vullen bij de automaat op school. Ja die herken ik. Als invalkracht hoop ik altijd maar dat er een beetje grote mok te vinden is, zodra ik de thee op school heb gevonden. Dan kan ik op school ook even vooruit. Je loopt toch niet altijd makkelijk de klas uit om bij te vullen. 

Ik ben Maike Douglas van jufmaike.nl. Ik ben getrouwd met Jozua Douglas (kinderboekenschrijver) en samen hebben we een zoontje van 3.Favoriet theemoment_Maike

Ik ben een echte theeleut en drink meerdere koppen per dag. ’s Morgens, ’s middags, ’s avonds, ik kan altijd thee drinken. Vooral in de winter drink ik het veel. Op mijn werk (ik ben leerkracht), tijdens het bloggen, of tijdens een relaxmomentje thuis.

Ik drink het liefst van een zakje. Daar is vooral uit gemak. Ik vind het zo’n gedoe, losse thee in zo’n ei doen.

Mijn favoriete thee van dit moment is Chaimix van Zonnatura. Verder drink ik ook graag Yogi thee en de Marocco munt van Lipton.

Zonnatura, Yogi en Lipton dus.

Ik drink het liefste uit een grote mok. Ik heb er zelf thuis een van Ikea. Heerlijk, zo’n grote dampende mok vol thee. Op mijn werk zoek ik ook altijd de grootste uit. Ik tank dan een aantal keer heet water achter elkaar uit zo’n apparaat. Die geeft zulke kleine kopjes ;).

CHOCOLA! Haha, dit moest wel in kapitalen, want dat eet ik het liefst. Milka, Tony, maakt me allemaal niet uit, als het maar chocola is. Ik zit nu kwijlend achter m’n toetsenbord, want zo na de vakantie ben ik weer op rantsoen.

Ja, onze peuter vindt het (nog) niet lekker en mijn man drinkt het zelden.

Met Barry Atsma. Een knappe man en hij lijkt me heel aardig en onderhoudend om een gesprek mee te voeren ;).

Tijdens het bloggen thuis. Aan mijn secretaire, zo’n grote mok dampende thee en schrijven maar, heerlijk!
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Maike

Reactie plaatsen