26 november 2015 
1 min. leestijd

Bean Boozled

Misschien heb je er al van gehoord of het zelfs gespeeld, het spel Bean Boozled. Q kreeg het als cadeautje voor zijn kinderfeestje.

Q is gek op spelletjes en snoepjes dus dit leek een zeer geschikt spelletje voor hem.

Verpakking

De verpakking van Bean Boozled met zijn knallende kleuren spreekt mij aan. Ik vind het wel jammer dat de tekst alleen in het Engels, en aan de achterzijde Engels, Duits en Frans, opstaat. De ingrediënten worden wel genoemd maar mijn negenjarige had wel hulp nodig bij de vertaling van de smaken.

Het spel Bean Boozled bevat ongeveer 100 gram snoepjes. Van elke kleur zaten er bij ons ongeveer 12 in.

Het spel

Het spel Bean Boozled is heel simpel. Je draait aan de draaischijf. De pijl wijst een kleur snoepje aan en dan kies je er een uit. Die eet je op.

Het spannende

Niks aan toch? Maar nu komt het spannende. Van elke kleur zijn er twee smaken en je kan geen verschil zien. Dus heb je een heerlijk mango in je mond of blijkt deze toch naar kots te smaken. En welke groene kies je dan want snot is niet zo heel smakelijk.

bean boozled

Wat vond Q ervan?

Q had heel veel voorpret en begon superstoer. Zijn vriend mocht echter eerst. Die had mazzel want die kwam op blauw. Deze kleur is tandpasta/blauwe bes. Beide niet heel vies. Q ging als tweede en kwam op het groene snoepje. En helaas het was geen peer maar snot! Q trok behoorlijk wit weg en we waren bang dat hij zijn eten niet binnen zou kunnen houden. Hij was er na een snoepje ook direct klaar mee.

Wie weet spelen we het binnenkort nog een keer. Als de eerste ervaring gezakt is en hij zich weer dapper voelt.

Conclusie

Bean Boozled is een spannend spel voor mensen met een sterke maag of heel veel geluk.
Leuk om te spelen, ook voor volwassenen.

Het spel is op verschillende plekken inmiddels te koop. Sommige snoepwinkels hebben het in de schappen liggen maar ook in de speelgoedwinkels is het steeds vaker te vinden. Zijn je snoepjes op? Geen nood er zijn ook al navullingen te koop.

Wie durft?

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 26 Nov 2015

Ikke niet. Ik heb een tijdje geleden ook een post geschreven over dit spel, maar het lijkt me niks. Mijn kinderen vinden het wel leuk om te doen!

Hanneke
Door

Hanneke

op 26 Nov 2015

Ik ben ook niet dapper. Ik heb er een geprobeerd en verder heb ik mijn geluk maar niet beproefd.

maai
Door

maai

op 27 Nov 2015

Whahaha dat zou hier ook gebeuren denk ik. Neeh, denk niet dat dit iets voor bij ons is ;-)

Reactie plaatsen