14 januari 2016 
in Nieuws
3 min. leestijd

3x opletten in de auto in de winter + winactie (gesloten)

Het is nog lang geen voorjaar! Jammer! Want dan gaan we overal weer netjes op de fiets heen. Nu ben ik toch sneller geneigd even de auto te pakken. De kou of regen maakt die keuze soms iets te makkelijk. Maar wel zo comfortabel. Hoewel comfortabel. Toch zijn er 3 dingen waar je echt rekening mee moet houden.

Zon

Het mag dan wel winter zijn, maar soms schijnt dan toch de zon. Heerlijk! Maar doordat hij zo laag staat, kun je er in de auto wel flink last van hebben. Wel fijn dus om een beetje hippe zonnebril in de auto te hebben liggen. Want je weet maar nooit wie er naast je staat in de auto voor het stoplicht of de file.

Ik mocht online een zonnebril uitkiezen (zonnebrillen online). Ik koos voor het model giraffe. Twee dagen later lag hij al in de brievenbus. Keurig verpakt in een envelop met bubbeltjes. Lekker snel! En goedkoop. Daar houd ik van. Deze bril is leuk, past overal bij en ook nog eens lekker licht. De glazen bieden bescherming tegen UV en kleuren mijn wereld een beetje zonniger. Ik leg hem voorlopig in de auto (tot het echt weer zonnebrillenweer wordt natuurlijk). Dan word ik niet meer verrast door de zon.Zonnebril
Lees vooral verder als jij ook niet meer verrast wil worden door de zon. Onderaan dit artikel vertel ik je hoe je ook een leuke zonnebril kan winnen!

Schone ramen

De zon liet mij ook zien dat de ruitenwisservloeistof moet worden bijgevuld. Oh wat zijn de ramen van de auto vies. En met laaghangende zon, zie je dus niet genoeg om veilig te kunnen rijden. Gelukkig staat dit hier in de schuur, dus kunnen we gelijk even bijvullen. Oh en de foto is veilig gemaakt op een parkeerplaats terwijl we stilstaan hoor ?Vieze ramen

Veilig in de gordels

Volgens mij waren we in de jaren 80 een van de eersten met gordels achterin de auto. Voor mij is het dus normaal dat je je gordel omdoet. Maar wist je dat je je kind in een autostoel met vaste gordels beter geen winterjas aan kan doen? Je trekt de gordel wel strak, maar als je dan met snelheid een botsing maakt….

De winterjas is te dik en lekker fluffy. En zal door de snelheid en kracht bij een botsing ingedrukt worden. Hierdoor zit de gordel ineens niet meer zo strak. En je wilt niet dat je kind hierdoor te los zit en daardoor toch door de auto vliegt…

Jas uit en verwarming aan, of lekker in een dekentje! Zodra ze in de “normale” gordel zitten, is dit gevaar er ook. Dus ook grotere kinderen en jij zelf “Jas uit”.  Meer weten? Gordels om, daar kun je mee thuiskomen

Winactie

Ja, wil jij ook een extra zonnebril? of is je bril toe aan vervanging? De zonnebril online uitkiezen gaat heel makkelijk. Er zijn leuke en voordelige zonnebrillen voor iedereen. En jij kan er 1 winnen.Zonnebrillen
Laat hiervoor een reactie achter onder dit artikel met een geldig emailadres, of laat een reactie achter onder de Facebookpost.
Laat in je reactie weten voor wie (dame, heer of je kind) je een zonnebril wil winnen. En vertel dan ook welk model je graag wil winnen.
Een extra winkans kun je altijd verdienen als je onze pagina ook liked en het bericht deelt. Staan je Facebookinstellingen heel strikt ingesteld, dan kunnen wij dat niet zien, dus vermeld het even in je reactie.

Je kunt meedoen tot en met zondag 24 januari. Daarna informeren wij de gelukkig winnaar!

Marjon is de gelukkig winnares! Check het filmpje met de uitslag op YouTube of onze Facebookpagina.

NB. Dit is een gesponsorde post. Maar mijn mening verandert niet door een opgestuurd product en ik zou dit product ook zelf hebben gekocht.

marguerita78
Tamara TS
Door

Tamara TS

op 14 Jan 2016

Dat is een leuke bril! Ik rijd zelf een snorscooter, maar ook dan is het van belang dat je een brilletje tegen de zon op zet. (En tegen de vliegjes in je ogen.) Ik ben gek op zonnebrillen, die draag ik liefst het hele jaar door, zelfs als het regent. ;) Ik doe graag mee voor een damesbril. Normaal zou ik voor http://www.cheapasszonnebrillen.nl/grote-zonnebril gaan (die tekst en dat filmpje erbij hahaha), maar ik kies dit keer eens iets totaal nieuws: http://www.cheapasszonnebrillen.nl/thunder-lightning-leopard.Ik heb geliked en gedeeld. (FB Tamara Mara Großmaul)

Marian Zw.
Door

Marian Zw.

op 15 Jan 2016

Wow die kosten inderdaad niet veel! Vraag me wel af of de kwaliteit oke blijft. Maar ja voor 7,95 kun je best elk jaar een nieuwe bestellen :) ik doe graag mee voor een damesbril.

marjons
Door

marjons

op 16 Jan 2016

Ohja een extra zonnebril in de auto lijkt me wel handig! Zeker nu de zon zo laag staat in de winterse dagen. Vreselijk... Ik ben niet van de grote monturen. Een fijn, bruinachtig montuur zou mijn voorkeur hebben. Ik doe dus graag mee ;)

Miriam
Door

Miriam

op 18 Jan 2016

Ik doe graag mee voor mezelf. Ik kies dan voor zwart

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 19 Jan 2016

Ik vind het een leuke bril. Inderdaad wel handig voor in de auto ook. Ik heb zelf niet eens een zonnebril.

Winnen op vrijdag: 03/2016 – mamaLou
Door

Winnen op vrijdag: 03/2016 – mamaLou

op 22 Jan 2016

[…] de gezellige zussen van Mama’s thee maak je kans op een leuke zonnebril voor jezelf.. of voor je partner… of voor je kindje… of […]

gerlinde
aileenjessicaout
Door

aileenjessicaout

op 25 Jan 2016

Die bril staat je mooi zeg! Ik doe graag mee voor de zwarte cat eye zonnebril. Ziet er zo gaaf uit?

Winnen op vrijdag: 03/2016 * mamaLou blogt
Door

Winnen op vrijdag: 03/2016 * mamaLou blogt

op 23 Feb 2016

[…] de gezellige zussen van Mama’s met thee maak je kans op een leuke zonnebril voor jezelf.. of voor je partner… of voor je kindje… of […]

Reactie plaatsen