29 augustus 2014 
1 min. leestijd

#2 weekoverzicht; een weinig inspirerende week?

Even snel de week doornemen. Het was een weinig inspirerende week moet ik zeggen. Ook al heb ik mezelf goed beziggehouden, of eigenlijk werd ik goed beziggehouden. Een klein beetje depressief gevoel overheerst deze week. Bijna geen baan meer, komt als een razende dichterbij, een eigen zaak die prachtig is, maar nog niets oplevert en een dreumes die beziggehouden wil worden tot bedtijd en midden in de nacht.
Gesloopt dus vandaag en daarom zo even een verslag uit de losse pols.
Terugdenkend aan de week zijn dat de eerste dingen waar ik aan denk, maar ook veel leuke dingen gedaan en beleefd.

Vrijdag kwam er een vriendinnetje spelen. Regen, regen en nog eens regen dus ze moesten zich boven vermaken.
Zaterdag was het gelukkig redelijk weer dus we konden ’s middags naar

het dorp

om te kijken bij het beachtennis evenement. Gezellig met vrienden een drankje gedaan.
Zondag het grote zwembad uit de tuin opgeruimd. Wat een klus zeg om dat schoon te maken en op te ruimen. Helaas waarschijnlijk wel 2 gaatjes gemaakt en hopelijk goed geplakt.
Maandag de schoonmaak gedaan en met dreumeslief bezig geweest. Tijdens het slapen hard geleerd voor de WFT.
Dinsdag sloeg de demotivatie toe. Gelukkig werd het voorspelde weer niet waargemaakt en ben ik met dreumes naar buiten gegaan. Naar de eendjes.

IMG_3825.JPG

En daarna naar het park. Langs de biologische buurtmoestuin. Even snel een courgette halen voor de avond. Dan word je toch wel weer iets vrolijker.

Woensdag eerst op de koffie bij de stiefvader van R. Happy birthday! Daarna wederom langs de biologische buurtmoestuin. Aardappelen gehaald. Zo heerlijk om daar dagelijks te komen, wat een mooie rustige inspirerende plek toch. ‘S avonds geoefend met aanpassingen op de zakelijke website. Handig want heb er weer veel van opgestoken voor mijn eigen blog.

Donderdag WFT, WFT en nog meer WFT. Leren leren leren dus. Pffff
En wederom een zeer beroerde nacht met de verkouden dreumes. Alleen maar piepen, dreinen en huilen en ook bij mama maar niet lekker in slaap kunnen/willen vallen.

Resumerend valt de week toch nog best mee ;)

Reactie plaatsen