28 augustus 2014 
1 min. leestijd

Zonnatura verkwikkend

Via Testpanel mocht ik de Zonnatura Verkwikkend testen

Dit is een 100% biologische kruidenthee met vlierbloesem, hibiscus & citroengras.

Na afloop vul je voor het testpanel een vragenlijst in, waardoor Zonnatura weet wat de testers van het product vinden. Ik vind het leuk om ook een blog erover te schrijven met mijn bevindingen, dan weten anderen ook hoe het smaakt.

De verpakking is mooi. Ingredienten samen met een glas thee in een mooie roze omgeving. Als vrouw spreekt dit mij wel aan (sorry toch gek op roze). De zakjes ook. En de thee ruikt lekker, lichte geur niet direct (voor mij dan) te herleiden wat ik ruik.

IMG_3806.JPG
Ik vond de thee zelf ook erg lekker. Niet een standaard kruidenthee. De kleur vond ik ook donkerder dan de meeste kruidentheeen. En de smaak verraste me positief. Een heerlijke frisse smaak, maar wel de body die ik van thee (zwarte thee) verwacht. Een goed alternatief voor mij dus voor bijvoorbeeld bosvruchtenthee van een niet nader te noemen merk.

Oke iets zoeter had ik nog lekkerder gevonden, maar dat is met een beetje honing of suiker ook op te lossen.

Maakt dat deze thee anders dan andere thee die ik normaal drink. Ja, ik drink nooit biologische thee, kruidenthee of Zonnatura, maar verder dus goed vergelijkbaar met wat ik lekker vind.

IMG_3813.JPG

Een van de vragen was of ik het zou kopen in de winkel voor €1,89 voor 20 zakjes. Ik denk dat dit een redelijk goede prijs is voor dit product. Ik zou het dan ook zeker aanraden aan familie vrienden en kennissen. Maar ik weet niet of ik het zelf zou kopen, maar dat is dan alleen omdat ik zelf erg merkvast ben.

 

[contact-form][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Reactie plaatsen