21 augustus 2017 
1 min. leestijd

Zomerse outfit of the day

Zomerse outfits zijn zeer divers. Superkort voor als het echt heel warm is, in een spijkerbroek met t-shirt als het toch een beetje fris is of heel netjes. Maar er kan maar 1 outfit favoriet zijn……..
Deze zomerse outfits zijn onderdeel van de #mamachallenge2017. Speciaal voor deze uitdaging gingen wij, fashion nitwits, bij onze kinderen ter rade.

En dit zijn de absolute favorieten van A en A

zomerse ootd

A koos voor een lange jurk. Geschikt voor de warme en de koelere dagen. Te combineren met een een stoere sneaker, of met een slipper. Door het korte mouwtje hoef je niet direct een jasje of een vestje aan, maar dat kan natuurlijk ook nog als het echt frisser is.

Belangrijk is het draagcomfort van de jurk. A geeft aan dat het draagcomfort ++  is en door de lange split kan ze gewoon lekker bewegen. En dat moet ook. Als meisje van 12 moet je ook nog kunnen spelen, fietsen en klimmen. Zelfs in een jurk.

ZOOTDDe andere A koos ook voor een jurk. Deze keer geen maxi-jurk al heeft ze die ook in de kast hangen en draagt ze met veel plezier, maar dit kortere nettere jurkje wint deze zomer.

Het is een heel soepel vallend jurkje van dunne stof. Door het model, het kraagje, de knoopjes en het gestrikte stuk heeft de jurk wel een nette uitstraling. Maar je kunt er ook goed in spelen. Geen mouwen, dus lekker bij warm weer, en ook de lengte is dan heel fijn. Niet te kort, maar ook niet te lang.

Waarom het deze jurk is geworden? Naast dat hij er zo leuk uit ziet, zit hij gewoon ontzettend lekker. Ook deze dame kiest deze zomer dus vooral voor draagcomfort! En dat het er dan nog zo leuk uit ziet, is gewoon mooi meegenomen!

Andere bijdrages in de #mamachallenge2017?

Nathalie scoorde een outfit voor maar 99 cent, en Mary-Lou deelt een outfit voor een jongen en een meisje. Meer ideeën lees je in de Facebookgroep.

 

Wat is jouw favoriete zomerse outfit?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 21 Aug 2017

Ik vind dat roze jurkje het mooist. Ook heel leuk voor school, want het oogt zo fijn keurig. En ik vind het ook echt meisjesachtig.

Marijke
Door

Marijke

op 21 Aug 2017

Ja he! En dan te bedenken dat ze verder vaak een spijkerbroek met gaten kiest. Mooi contrast

MamaPlaneet
Door

MamaPlaneet

op 21 Aug 2017

Wat staat het ze goed! Allebei heel leuk! Ik snap heel goed dat je dochters ook draagcomfort heel belangrijk vinden. Persoonlijk vind ik dat ook een prioriteit.

Marijke
Door

Marijke

op 21 Aug 2017

Hebben ze ook niet van een vreemde ?

mirteblogt
Door

mirteblogt

op 21 Aug 2017

wauw wat een mooie jurken, ze staan beide echt erg mooi?

lifebyxenia
Door

lifebyxenia

op 21 Aug 2017

Ze zien er mooi uit in de jurken! Ik ben het helemaal met ze eens dat het lekker moet zitten, ik hou ook van leuk en comfortabel!

Marijke
Door

Marijke

op 21 Aug 2017

Herkenbaar. Ze hebben het ook niet van een vreemde ?

Emma
Door

Emma

op 22 Aug 2017

Lieve meiden outfits! Staat ze goed

sandravriends
Door

sandravriends

op 22 Aug 2017

Wat hebben ze leuke jurken aan.

Daphne
Door

Daphne

op 23 Aug 2017

Leuke outfits! Lekker zomers en leuk voor die leeftijd!

Soofblogt
Door

Soofblogt

op 23 Aug 2017

Beide jurkjes vind ik erg leuk, vooral de roze! Erg vrolijk en zomers!

Reactie plaatsen