Page content

#Mamachallenge2017

article content

#Mamachallenge2017

Ook dit jaar doen we weer mee. Na de succesvolle edities van 2015 en 2016 kunnen we ook dit jaar niet achterblijven. En aangezien wij het grootste deel van de vakantie in en rond ons eigen huis verblijven ook prima te doen dus. Ook dit jaar bestaat de lijst weer uit 10 uitdagingen. En natuurlijk zijn het weer nieuwe en uitdagende uitdagingen. En we nodigen iedereen uit om mee te doen!

Mamachallenge 2017

Voor iedereen die de challenge niet kent even een korte uitleg. Tijdens de zomervakantieweken zijn er 10 opdrachten die je alleen of samen met je kinderen kunt doen. Omdat wij niet de enige zijn die deze opdrachten doen krijg je een mooi overzicht met tips om te doen. Allen zijn vindbaar met de #mamachallenge2017. Natuurlijk kun je voor leuke tips ook de opdrachten van vorig jaar en het jaar ervoor terugvinden. (#mamachallenge2016 #mamachallenge2015)

Niets is verplicht en creativiteit is welkom.

Zo maakt iedere deelnemer zijn eigen keuzes. En dat maakt de Mamachallenge dus zo leuk.

De Mamachallenge voor dit jaar is al even van start, wij gaan dit jaar als laatste met vakantie, vanaf nu, dus vandaar dat je al heel veel kan terugvinden onder de #mamachallenge2017. En we gaan door tot de laatste weer naar school gaan, en dat is begin september. Er is dus genoeg te doen deze zomer!

#mamachallenge 2017De uitdagingen

Dit jaar kun je bij alle deelnemers lezen over:

  • Picknicken
  • Waterpret
  • Me-time
  • Leukste speeltuintjes uit de wijk
  • Pimp je tuin of pimp je balkon
  • Zomerse OOTD
  • Recept ijs of recept fruitwater
  • Wat doe je als het regent
  • Knutselen
  • Gratis uitstapje

Hoe en welke wij gaan doen, weten we nog niet. Onze zomervakantie is nog niet gestart, dus we hebben nog niet alles uit gedacht.

Deelnemers

Dit jaar doen er nog meer bloggers mee dan de vorige jaren. Onder elke activiteit zullen wij ook een aantal links delen, van medebloggers die de betreffende opdracht al hebben uitgevoerd. Nieuw dit jaar is de openbare Facebookgroep waar iedereen zijn deelname kan delen. Natuurlijk doen veel van de deelnemende bloggers dit. Maar wij vinden het leuk als ook jij laat zien wat je hebt gedaan deze zomer.
Deel jij je bijdrage ook in deze Facebookgroep?
De volledige lijst van deelnemende bloggers (ook leuk om nog meer leuke blogs te ontdekken) vind je hieronder.

Alvast een fijne zomer!

Doe jij ook mee?

Comment Section

7 reacties op “#Mamachallenge2017Plaats een reactie


*


CommentLuv badge

Phoenix WebsitePhoenix Website