16 augustus 2016 
1 min. leestijd

Wasconflict

Van de week had ik met mijn dochter een wasconflict. Ik vond dat ze iets niet in de was hoefde te gooien omdat ze het best nog een dag kon dragen. Natuurlijk leverde dat een discussie op waar door ik riep “Je levert al 30% meer was in dan een ander! Ik blijf niet bezig!”

Nu heeft ze procenten gehad op school dus kwam ze zelf tot de conclusie dat 30% wel erg veel was. Tja en dat moet je dan niet tegen mij zeggen want dat wil ik bewijzen dat ik wel degelijk gelijk heb. Dat is wel een beetje een slechte eigenschap van mij.

De volgende dag heb ik de was gedaan en alle kledingstukken geteld, zie foto. Voor de duidelijkheid heb ik alleen alle bovenkleding geteld, dus niet de sokken, hemden en onderbroeken. Dat zou niet eerlijk zijn want dan komt ze heel slecht weg aangezien der broer momenteel geen sokken en hemden draagt en zij wel.

wasconflict

Maar goed, ik had dus gelijk, sorry schat! Het is zelfs meer dan 30% als je het na gaat rekenen. Maar het punt is natuurlijk niet de rekensom maar het nadenken over of kleding wel of niet in de was moet.

Heeft jullie huishouden ook 1 persoon die meer was maakt dan een ander?

Falderie
Door

Falderie

op 16 Aug 2016

Ik denk dat het bij ons thuis wel ongeveer gelijk is. Al is het een interessante oefening om eens te maken... :-)

Hanneke
Door

Hanneke

op 17 Aug 2016

Soms met verrassende resultaten ;)

Bianca
Door

Bianca

op 16 Aug 2016

Wel een leuke som in de praktijk voor haar! Maar voor een kind niet extreem hoor. Sanne is wel meeste verbruiker maar ik ook. Als je iedere dag schoon shirt/broek aan doet zit je al op 14 ?. Sanne iedere dag alles schoon, wij dragen een broek of bh 2 dagen verder alles iedere dag in de was. Beddengoed iedere week ed. Yuri zegt altijd jij houdt van wassen ? En ja, ik hou van alles schoon en fris Hihi

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 16 Aug 2016

ja echt wel! Mijn jongste dochter kan er echt wat van!

levenalsmamagravatar
Door

levenalsmamagravatar

op 16 Aug 2016

Ja absoluut, diegene die hier het meeste was maakt is mijn man! Haha.

Reactie plaatsen