Huishouden
Hanneke Koper-de Leur
Huishouden
08/16/2016
1 min
5

Wasconflict

08/16/2016
1 min
5

Van de week had ik met mijn dochter een wasconflict. Ik vond dat ze iets niet in de was hoefde te gooien omdat ze het best nog een dag kon dragen. Natuurlijk leverde dat een discussie op waar door ik riep “Je levert al 30% meer was in dan een ander! Ik blijf niet bezig!”

Nu heeft ze procenten gehad op school dus kwam ze zelf tot de conclusie dat 30% wel erg veel was. Tja en dat moet je dan niet tegen mij zeggen want dat wil ik bewijzen dat ik wel degelijk gelijk heb. Dat is wel een beetje een slechte eigenschap van mij.

De volgende dag heb ik de was gedaan en alle kledingstukken geteld, zie foto. Voor de duidelijkheid heb ik alleen alle bovenkleding geteld, dus niet de sokken, hemden en onderbroeken. Dat zou niet eerlijk zijn want dan komt ze heel slecht weg aangezien der broer momenteel geen sokken en hemden draagt en zij wel.

wasconflict

Maar goed, ik had dus gelijk, sorry schat! Het is zelfs meer dan 30% als je het na gaat rekenen. Maar het punt is natuurlijk niet de rekensom maar het nadenken over of kleding wel of niet in de was moet.

Heeft jullie huishouden ook 1 persoon die meer was maakt dan een ander?

Reacties
Categorieën