18 augustus 2017 
2 min. leestijd

Terugblik #1733

Alweer een week voorbij. Nu moet ik zeggen aan de ene kant vliegt de vakantie voorbij, we zijn nu dik over helft. In de regio vlakbij gaan de eerste volgende week al weer naar school. Dat betekent ook mensen bij ons in de buurt die in een naburig dorp op school zitten. Maar wij genieten nog even van de vakantie. En de bijbehorende activiteiten.

Vrijdag vonden we dat de plantjes niet erg gunstig stonden voor de regen. Of te wel, ze waren erg droog. T heeft ze met veel plezier water gegeven, hij bleef maar lopen met volle gieters. En dat voor 3 potjes met planten ;)Terugblik_1733
Natuurlijk haalden we zaterdag A weer op van kamp. Na elkaar in de armen te zijn gevlogen, bewonderden we nog even het grafiti kunstwerk waar zij aan heeft meegeholpen, en vertrokken we huiswaarts. We vierden de verjaardag van zwager P.
Zondag deden we dat nog even dunnetjes over, en begon T ook zijn neefje minder spannend te vinden.

Maandag was het erg mooi weer en trokken we er in de middag lekker op uit. Spelen in verschillende speeltuintjes voor de #mamachallenge, binnenkort komt het verslag hiervan natuurlijk ook online. En we sloten de dag af met een lekker ijsje.Terugblik_1733
Dinsdag was het iets minder weer. In T zijn kast stonden nog een aantal bouwpakketten te wachten en hij heeft heel hard gewerkt om deze te maken. Eigenlijk vanaf 5 jaar, dus mama moest echt nog wel helpen, maar hij deed het echt heel goed.

Woensdag wilden de kinderen graag picknicken. Hun bedoeling was in de middag om gelijk weer in leuke speeltuintjes te kunnen spelen. Maar het werd in de avond. T kon niet wachten om te gaan en wilde de hele middag het eten al klaar maken. We namen gemakkelijke eten mee. Een komkommer, broodjes en voor iedereen een gekookt ei.Terugblik_1733
We reden naar de duinen en zochten daar een mooi plekje, en genoten van de stilte, en het heerlijke weer. Het zonnetje was regelmatig aanwezig. Daarna liepen we nog even naar het strand. En ook daar was het heerlijk. Dus we genoten van een prachtige zonsondergang.
Gelukkig hadden we deze perfecte avond om op terug te kijken, want de volgende dag is het amper droog geweest. We hebben dus weer wat opgeruimd en lekker in huis gespeeld.

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen