16 september 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1637

Hoi Zus,

Daarben ik dan weer een kijkje in onze afgelopen week. Het schoolritme zit er weer een beetje in en het eerste huiswerk heeft zich alweer aangediend. A zit dit jaar in groep 8 en moet dus vooral aan het begin van het jaar stevig aan de bak. Q zit in groep 7 alweer en moet, helaas voor hem, het hele jaar door zijn beste beentje voor zetten.

We hebben de algemene informatie-avond achter de rug en ik mag weer een jaartje klassenmoeder zijn. Altijd leuk om te doen al worden de hulpvragen van de juf wel steeds minder nu de kinderen steeds ouder worden.

Hier zijn ook de sportclubjes weer volop bezig. A volgt dit jaar maar liefst 8 danslessen verspreid over de week en Q houdt het lekker bij badminton. Volgende week beginnen de wedstrijden van de competitie ook weer.

Afgelopen weekeinde zijn we daarom nog een dagje weg geweest maar de Apenheul. Het weer was wat minder maar daar trokken weinig mensen zich iets van aan en het was dan ook hartstikke druk in de Apenheul. Maar we hebben een leuke dag gehad. Hoe vindt je onze foto met de orang-oetan?

Verder hebben wij natuurlijk genoten van het heerlijke weer. Lekker in de tuin, in de zon of in de schaduw.

terugblik37.jpg

Aangezien manlief thuis was heb ik ook nog wat gewerkt en heb ik voor het eerst sinds lange tijd een jaargesprek gehad. Goed voor mijn ego hoor zo een gesprek! Nou ja in elk geval in mijn geval. Geen puntjes van kritiek te horen gekregen dus ik ben hartstikke blij. Vooraf vind ik het altijd wel erg spannend omdat je nooit weet wat je te horen zal krijgen.

Woensdag hadden de kinderen een studiedag. Helaas moest manlief net die dag op cursus. Ik wilde graag met beide kinderen naar de zwemplas maar A had andere plannen. Dus ging ik met Q naar de plas. Hij was bang zich te vervelen maar de halve school was er dus er waren meer dan genoeg vriendjes en vriendinnetjes. Toen wij kwamen was het nog heerlijk rustig maar toen we na 15:oo weer naar huis gingen was het heel erg druk geworden.

Wij hebben een heerlijke weer gehad en volop genoten van de warmte. Hoe was jullie week?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 16 Sep 2016

Ik vond het wel heel erg warm. Vandaag is het gelukkig veel draaglijker.

Hanneke
Door

Hanneke

op 16 Sep 2016

Ik denk dat veel mensen het iets te warm vonden. Ik vind het fijn dat het in huis nu weer wat koeler wordt maar ik mis de zon wel.

Reactie plaatsen