04 maart 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1609

Hoi Zus,

Het heeft even geduurd maar eindelijk hadden wij dan ook vakantie deze week. Vrijdag was nog gewoon een schooldag maar daarna kon het feest van lang opblijven en uitslapen beginnen.

Zaterdag hadden we een druk dagje. Er was eerst nog even een dansles en daarna twee visites waaronder een verjaardag.

Zondag was dus een rust, relax en ik doen weinig dagje. Die hebben we niet vaak genoeg of moet ik zeggen, die kan je niet vaak genoeg hebben? In elk geval genoten de kinderen er van.

Nu iedereen lekker vrij is hebben we ook gewandeld, Q wilde niet mee, die ging liever een computer spelletje spelen. Natuurlijk zijn we ook nog even bij jullie geweest. Vooral T leek te genieten van de aandacht van zijn grote nicht A. Q en de kleine A hadden het wat moeilijker met elkaar.

terugblik1607

Woensdags had ik A ingeschreven voor een dansworkshop bij haar dansschool. Lekker even bewegen samen met wat vriendinnen. Ook was dit de dag dat ik de computer moest repareren. Huh? Ja ik! Je zus die net aan weet hoe de computer aan moet. Om de een of andere reden liep een en ander in de soep en kon A niet meer bij bepaalde programma’s en functies. Gelukkig weet mijn mannetje op afstand goed te vertellen wat ik moet doen. In jip-en-janneke-taal krijg ik precies uitgelegd welke stappen te volgen. En het is gelukt! Yeah voor mij!

Gezien de vakantie een lekker rustig weekje dus. En hoe was jullie week?

demallemolenmoeder
Door

demallemolenmoeder

op 05 Mar 2016

Heerlijk zo'n weekje vakantie. Met een dreumes van 15 maanden merk ik dat er geen vakantie is. Onze week was druk maar zeker wel leuk. Fijn weekend!

Hanneke
Door

Hanneke

op 05 Mar 2016

Dat hadden wij toen ook minder. Maar een week is wel genoeg. Fijn ook als ze weer naar school gaan maandag!

Reactie plaatsen