24 juni 2016 
2 min. leestijd

Terugblik #1625

Wauw wat een week. Moord en doodslag, lekke banden en hardlopen. We zijn weer bezig geweest! Lees je mee?

Donderdag vertrok mijn mannetje weer voor twee weken. Dat was wel jammer na vier weken thuis. Gelukkig zijn de kinderen er zo aan gewend dat ze geen moeite lijken te hebben met de wisselingen.

De vrijdag was een gewoon lekker dagje. Beetje school, beetje spelen, beetje op blijven (het was tenslotte weekeinde). Zaterdagochtend hadden we uitslapen gepland. Beetje jammer was het dat de buurman met de cirkelzaag aan de slag ging in de voortuin om 7:45. Ik had toch nog wel iets langer willen dromen. Nou ja, hadden we een lekkere lange dag!

Er werd gedanst en we gingen bij pa op verjaardagsbezoek. En dat laatste wist je al want jullie waren er ook. Dat was gezellig om weer een live met elkaar te praten in plaats van over de chat. Weer thuis hebben de kinderen geknutseld. Q is een dino aan het maken die echt al twee jaar in de kast ligt en A was aan het kleuren. Het was lang geleden dat ze dit soort activiteiten ondernamen. Ik vond het gezelliger dan iedereen aan een computer.

terugblik251

Zondag ben ik eerst met de kinderen gaan hardlopen. Nou ja, zij lopen ik fiets. Dit doen ze met een clubje van de badmintonvereniging. Heel leuk. Het was natuurlijk ook vaderdag maar papa was er dus niet. De cadeautjes en het ontbijtje houdt hij tegoed.

Op de terugweg van het hardlopen had Q dikke pech. Een lekke achterband, dus hij en ik zijn naar huis gelopen. Was nog best een stukkie lopen voor iemand die al een eind gerend had. Later op de dag zijn we naar mijn schoonouders geweest. Door de lekke band was het al best laat geworden dus zijn we blijven eten. Natuurlijk moest ook de hond uit dus lekker even door het duin geweest. Als met al was het een geslaagde en zonnige dag.

terugblik252

En wat was de zondag een tegenstelling met de maandag! Manmanman wat een regen! Behalve de hond die uit moest heb ik dus maar geen stap buiten de deur gezet. Kon ik mooi wat doen aan de afscheidcadeautjes voor de juffen.

Dinsdag kwam de “kachelman” voor de jaarlijkse apk van de cv-installatie. En ik heb de zolder wat opgeruimd. We hebben even een extra vuilnisbak dus kan er mooi een en ander aan grotere spullen weg die anders niet in de bak passen. En als je daarmee bezig bent vindt je meer en meer wat eigenlijk wel weg kan.

A kwam ook thuis met een vreemd verhaal en behoorlijk opgewonden. Bij de dansschool waren allemaal polities en ambulances want er zou een moord gepleegd zijn in de flat naast de dansschool. Oke dat klinkt erg heftig! Op facebook kwam een zelfde soort verhaal te circuleren maar werd gelukkig ook snel ontkracht. De polities en ambulances waren er wel degelijk en vast niet voor niks maar de rest was door omstanders verzonnen, gelukkig. Zo zie je maar weer, niet alles geloven wat je hoort.

Woensdag was het erg wisselvallig weer hier. Het ene moment koud en het andere moment erg warm en benauwd. Korte broek, jas, binnen, buiten, ik leek wel zo een weermannetje. Voor de kinderen was het in elk geval lekker speel weer.

Zo dat was onze week weer in een notendop. Hoe was die van jullie?

Terugblik #1626 – Mama's met thee
Door

Terugblik #1626 – Mama's met thee

op 01 Jul 2016

[…] toen ik jouw inleiding van vorige week las, schrok ik wel even. Nu weet ik wel dat er vaker dit soort gekke incidenten zijn geweest in […]

Reactie plaatsen