18 november 2019 
2 min. leestijd

Say yes to shine bright like a diamond

Bij de middelbare school hoort ook een andere fase met betrekking tot buitenschoolse activiteiten. Zo had A in oktober al het brugklasfeest. In thema inclusief bijbehorende themakleding. Het thema van dit jaar was “Roaring 20’s” A koos er niet voor om zich in deze stijl uit te dossen. Denk dat het thema haar ook niet voldoende aansprak. Maar er staat al weer een feest in de planning. Haar school beleeft dit jaar een jubileum jaar. En daarom is er deze maand een feest voor alle leerlingen van de school. En daar moest wel een passende outfit voor gevonden worden.

Shine bright like a diamond

Een feest is geen feest zonder glitters en sparkles. En het is dan ook een zeer geschikt thema voor een jubileum feest. Ik had het bijna zelf kunnen verzinnen. De dresscode is dan ook iets met glitters. Een accessoire is al genoeg. Fijn ook voor de jonge heren die zich niet a la de toppers willen uitdossen in een compleet glitterpak. Maar de dames kunnen volledig los!!

Shoppen

Ondanks dat er eigenlijk altijd wel iets met glitter in de kast hangt, lang leve kerst, moest er wel geshopt worden. Of het past niet meer, of het is niet meer leuk, of ze vindt het niet geschikt voor deze gelegenheid. We doken dus eerst even het internet op.
Op zoek naar een passende jurk. Aangezien ik redelijk haar smaak ken, was ik zelf vast op zoek gegaan op internet. Maar ik moet bekennen, ik ben niet zo’n internetshopper. Ik wil dingen zien, aanraken en direct passen. Maar om inspiratie op te doen, dacht ik dat moet lukken.

De bekende winkels

Ik begon bij de bekende winkels, H&M, Zalando en de zoekopdracht “jurk met glitters maat 158.
Natuurlijk heb ik er daar een aantal geselecteerd die geschikt leken en doorgestuurd.

Like Flo

Maar ik kwam ook terecht op een voor mij nog onbekend merk: Like FLo
Precies in de stijl die A vroeger graag droeg. Tegenwoordig is ze minder van deze stijl, maar een feestjurk zou er toch zeker goed te vinden moeten zijn. Dat is een andere orde.
En ik vond daar dan ook een stijlvolle jurk, in navy die ook nog eens aan de dresscode van glitter en shine like a diamond voldoet.

En stiekem wel jammer dat ik deze site niet eerder heb ontdekt, want ze hebben echt hele leuke dingen voor kinderen in alle maten. Ik moet de jongenskleding dus ook binnenkort nog eens goed bekijken.

Say yes to the jumpsuit

Maar wat is de outfit nu geworden?
Geen van alles, het is zelfs geen jurk…. Terwijl we aan het winkelen waren, viel ons oog in eens op een heel ander kledingstuk. Een jumpsuit. En die is mee naar huis gegaan. Heel feestelijk. Meer dan genoeg glitter, en heel stijlvol. Echt een bijzondere outfit. Maar ik kan die nog niet delen….het feest is pas later deze maand, dus het blijft nog even geheim.. Houd vooral Instagram in de gaten, ik hoop dat ik daar haar outfit mag delen op de dag zelf….

De zoektocht naar een outfit is dan eigenlijk zeer goed geslaagd. We hebben 1 een nieuwe passende outfit, en 2 een leuke nieuwe site ontdekt om te shoppen. Hebben jullie zo ook wel eens een mooie ontdekking gedaan op shopgebied?

De uitgelichte afbeelding is van Tomislav Jakupec via Pixabay

NB. Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking
Op social media zie je dit terug als #mmtad

Reactie plaatsen