30 mei 2022 
2 min. leestijd

Een nieuwe frituurpan

De een heeft liever gekookte aardappelen, de andere wil dat juist niet. Die wil gebakken aardappeltjes, maar dat levert dus bij de ander weer een boos gezicht op. Wat wel altijd goed is, als de aardappelen uit de frituurpan komen. Hoeft niet perse in de vorm van patat te zijn, maar op deze manier worden ze eigenlijk door iedereen met plezier gegeten.

Afbeelding van Mona El Falaky via Pixabay

Frituurpan vervangen

Nu eten wij sowieso niet dagelijks aardappels en dus al helemaal niet uit de frituur, maar het is wel een bruggetje naar dit onderwerp. Want de frituurpan die wij hebben, is inmiddels aan vervanging toe. De rubbers zijn versleten, de buitenkant is ondanks dat we hem vaak proberen schoon te maken, toch eigenlijk niet meer aan te raken. Dus tijd om hem een keer te gaan vervangen. We zijn er alleen niet helemaal uit nog of dit een airfryer of toch weer een echte frituurpan moet worden. De airfryer is wel heel aantrekkelijk, maar ergens vinden wij nog de smaak van een echte frituur lekkerder, denken we. En misschien dat we mede daarom de koop ook uitstellen? Of omdat we gewoon geen zin hebben om in de winkel of online uit te zoeken wat we dan willen hebben, dat zou ook een beetje mee kunnen spelen. Er zijn leukere dingen om te shoppen toch?

Afbeelding van Michal Jarmoluk via Pixabay

Frituurpan aanbieding

Ik wil ook niet teveel geld uitgeven, maar wel een kwalitatief goede frituurpan hebben. Het liefst dus een frituurpan aanbieding zien te scoren. Op frituurpan aanbieding kun je alle frituurpannen terugvinden. Zelf zeggen ze het volgende:

Een frituurpan kopen kan ingewikkeld zijn door alle mogelijkheden die er zijn. Door de beste frituurpannen in een oogopslag met elkaar te vergelijken, wordt de aankoop van jouw ideale friteuse al een stuk gemakkelijker.

Helemaal perfect voor ons dus. Zie je een pan die je bevalt dan wordt je direct doorgelinkt naar de betreffende verkoop pagina om verdere details te bekijken. Dat is fijn, maar ook wel jammer, want ik zou ze het liefst ook nog naast elkaar open klikken en de specificaties lezen in plaats van van tabblad naar tabblad te moeten navigeren. Maar nu ben ik wel erg aan het zoeken. Nu alleen nog de keuze maken tussen een airfryer of een echte frituur. Zodra we daar uit zijn, dan kunnen we gemakkelijk bestellen, want van beiden heb ik nu wel iets op het oog. Wat heeft jullie voorkeur?

Ben jij team frituur of team airfryer?

NB. Dit artikel is tot stand gekomen dmv een samenwerking en is op social media herkenbaar door #mmtad

Reactie plaatsen