27 juni 2018 
in Review
3 min. leestijd

Kleinkinderen op Canvas

De afgelopen jaren hebben we regelmatig familiefoto’s gemaakt. Eerst nog zonder de kleinkinderen en daarna met. De laatste keer was in de Efteling voor het 40 jarig huwelijk van opa en oma. Daar stond eindelijk iedereen op. Deze foto hangt dan ook bij opa en oma in huis. Maar er was eigenlijk geen foto van alleen de kleinkinderen. En zo’n 1,5 jaar na het weekend in de Efteling zijn de kleinkinderen ook al weer verandert. Veel groter gegroeid. Tijd voor een update dus

Tijd voor een foto

Ja tijd voor een foto, maar geen tijd om de kleinkinderen allemaal eens bij elkaar te krijgen. Ergens in de winter hadden we een gezellig samenzijn met zijn allen en het was wel handig om dan de foto even te maken. Behalve dat de helft van de kinderen natuurlijk geen zin had, was de foto uiteindelijk ook niet van goede kwaliteit. Iets met, koud en donker. Dus binnen geprobeerd, maar ook dat was geen succes. En natuurlijk lukte het daarna met sporten en andere afspraken een hele tijd niet om de kleinkinderen allemaal tegelijk bij elkaar te brengen.

Uiteindelijk hebben we maar een datum geprikt. Een uurtje de tijd voor iedereen weer naar andere afspraken toevloog. Maar dat was genoeg. Het was een niet al te zonnige voorjaarsdag, dus perfect voor een mooie buitenfoto met groene achtergrond.
Op de locatie aangekomen, moest de jongste van het stel eerst even acclimatiseren, dus doken de kinderen samen de speeltuin in. Maar na even ontdooien, wilde iedereen wel op de foto voor opa en oma.Fotofabriek_foto op canvas

Het was even puzzelen hoe je 6 kleinkinderen variërend van 13 tot 3 nu passend op de foto krijgt, zeker gezien de smalle ruimte die ze hadden om te staan. Maar toen ze ook doorhadden dat ze wat knusser mochten gaan staan was de foto snel gemaakt. Natuurlijk schoot B er een flink aantal zodat we ruime keuze hadden. Fotofabriek_foto op canvas

En hij heeft met zijn skills de foto ook nog even netjes bewerkt.

Fotofabriek

Van Fotofabriek mochten we een foto op Canvas uitzoeken van 20×30 of 30×20. Perfect voor een foto van de kleinkinderen dus.
Tijd om te gaan bestellen. Fotofabriek heeft natuurlijk nog meer producten, maar wij gaan dus voor een foto op Canvas. Bestellen is een fluitje van een cent. Foto uploaden even kijken of je hem juist hebt staan. Geen hoofden te dicht bij de rand waardoor ze eraf vallen en klaar. Ik heb nog even wat rondgekeken tussen de verschillende opties. Leuk voor als je een collage wilt maken en tekst wilt toevoegen. Maar stiekem was ik gewoon blij dat ik eindelijk de gewenste foto kon bestellen, dus al snel klikte ik door.

Een klein minpuntje vond ik wel dat ik een account moest aanmaken. Eigenlijk had ik me voorgenomen dat niet meer te gaan doen, maar goed, ik was al zover in het proces dat me het toch niet liet tegenhouden. Even controleren of alles klopte en de bestelling was zo geplaatst. Nu was het wachten op de postbode.

Post

Dat was toch nog even lang wachten. Overigens heeft dat niets te maken met de snelle levering van Fotofabriek, maar dat de postbode de leveringen hier altijd aan het einde van de middag plant. Wij zitten altijd in het avondschema tegenwoordig. Op zich wel handig, want dan zijn we vaak wel thuis, maar als je benieuwd bent naar het resultaat dan is het toch minder handig. Zeker als dat op de dag is dat je toch thuis bent.
Maar het lange wachten wordt beloond. Nu alleen nog wachten tot oma terug is van vakantie, om hem te geven. En ja ik heb stiekem even gekeken of hij leuk is geworden natuurlijk. En mij viel op dat hij ook keurig verpakt is, in het doosje is hij keurig beschermd verpakt, zodat ook de hoekjes mooi blijven.
Fotofabriek_foto op canvas
Jullie moeten alleen nog heel even wachten op het gehele resultaat, houd onze facebookpagina dan ook goed in de gaten, dan zullen we daar de foto delen, zodra oma hem heeft uitgepakt.

Maken jullie regelmatig foto’s met alle kleinkinderen?

NB. Dit artikel is tot stand gekomen dmv een samenwerking

Reactie plaatsen