13 mei 2016 
1 min. leestijd

Terugblik #1619

Hoi Zus,

Wat was het heerlijk die laatste vakantiedagen. Zomerse temperaturen, buiten zitten, spelen met water, lekker niksen, etc. Het leek wel zomer. We konden ook wel een beetje lekker weer gebruiken nadat het begin van de vakantie zo koud was.

Jammer genoeg duurde de vakantie niet meer zo heel lang maar we hebben toch volop kunnen genieten. Ik kijk al uit naar de volgende vakantie, in de zomer. De kinderen zijn lekker naar de zwemplas geweest, water was nog wel koud hoor, en hebben zo lekker wat kleur opgedaan.

Maar het merendeel van de tijd brachten we gewoon door in eigen tuin. Er kwamen wat mensen op visite, vriendin van mij en vriend van Q, en zo vermaakten we ons prima.

Wel moesten we wat aan schoolwerk doen helaas. Q had namelijk de dinsdag na de vakantie zijn spreekbeurt over Stenen en die moet je dan natuurlijk wel uit je hoofd kennen. Gelukkig mocht hij zondag nog even oefenen voor het publiek van opa en oma. Het ging goed en dat sterkte hem in zijn zelfvertrouwen. Dinsdag haalde hij dan ook een dikke vette negen. Hartstikke trots zijn wij natuurlijk.

terugblik1619

A had die zelfde dag misschien nog wel meer zenuwen. Ze had het praktisch verkeersexamen op de fiets. Ze was doodnerveus. Ze denk dat het wel goed ging. Dat mag ook wel want we hadden samen de route al twee keer uitgebreid gefietst. Helaas laat de uitslag nog minstens een week op zich wachten.

Ook had het mooie weer een mindere kant. Elk jaar opnieuw gebeurt dit. Zodra de korte broeken en slippers aan gaan valt Q een gat in zijn knie. Meestal valt hij daarna nog een gat in het gat in het gat. Laten we hopen dat hij zich dit jaar weet te beperken tot 1 gat per keer.

Nu ik dit typ is het nog steeds heerlijk weer. Ze zeggen dat het morgen omslaat en dat het weer koud gaat worden. Daar kan ik mij nu nog even niks bij voorstellen. Voor mijn gevoel is de zomer begonnen.

Was jullie week ook zo heerlijk zomers?

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 13 May 2016

Ja, ik heb enorm genoten van het mooie weer. En wat een mooie roze bloemen heb je daar over je schutting hangen!

Hanneke
Door

Hanneke

op 13 May 2016

Ja mooi he. Die kreeg ik van mijn moeder. Petunias geloof ik.

Reactie plaatsen