31 januari 2017 
in Shoppen
2 min. leestijd

Help ik zoek mijn nijntje sloffen!

Ik sprong niet gelijk in de auto, maar ik klikte wel direct naar de webshop, toen ik het persbericht van deze winkel binnenkreeg. Nog voor de site geheel geladen is, heb ik al geklikt op mode in de menubalk. En ik scroll naar beneden. Badjasje, mutje, babyslofjes. Al snel heeft mijn oog ook de menubalk links gevonden en druk ik op sloffen. Leuk hoor mutjes, badjasjes en andere babykleding. Ik wil maar 1 ding weten. Zijn mijn sloffen hier ook te koop?????

nijntje

Wie kent haar niet; nijntje! Een van Nederlands bekendste inwoners. Ze is al heel oud. In de jaren ’50 van de vorige eeuw verscheen het eerste boekje van Dick Bruna. En vanaf die tijd is dit leuke konijntje niet meer weg te denken uit ons land. En ook zeker niet uit onze babykamers.
Mijn beide kinderen zijn ook besmet met het nijntje virus. Zo slaapt de oudste vanaf haar babytijd met een nijntjeknuffel. Heeft de jongste nog steeds nijntjeknuffels en een wandkleed van nijntje hangen. Hun moeder kan er ook wat van hoor. Ik loop thuis lekker op (afgetrapte) nijntjesloffen en gebruik ik nog steeds mijn favoriete nijntjegum.

Onbereikbare sloffen

Over mijn afgetrapte sloffen gesproken. Ik zag ze ooit, dat moet ongeveer in 2007/2008 zijn geweest. We vlogen toen regelmatig voor vakanties naar verre oorden en toen zag ik ze in de nijntjewinkel achter de douane. Natuurlijk, stom. STOM!!! Niet gekocht. En op de terugweg kwamen we niet meer langs die winkel. Als we er al aan gedacht zouden hebben… Maar de sloffen lieten me niet los. Alleen wij gingen niet meer weg. We vlogen niet meer, dus het Schiphol achter de douane was ineens onbereikbaar geworden.
Natuurlijk mailde ik Schiphol, maar geen reactie. En nergens op Google de sloffen gevonden.

Gelukkig gingen mijn papa en mama wel weg. En hebben zij voor mij de felbegeerde sloffen van nijntje meegenomen. Meegenomen naar Suriname en weer terug naar Nederland. Oh was ben ik er blij mee! En zuinig op. De kinderen mogen ze niet aan. En ik loop er absoluut niet op buiten. En om de onderkant maar heel te laten, til ik netjes bij elke stap mijn voeten op. Ze mogen immers niet stuk. Ze zijn niet te vervangen.nijntjesloffen

Tot ik een persbericht ontving over de winkel van nijntje. Zou het……

Winkel van nijntje

Natuurlijk ben ik als fan van nijntje ook gewoon geïnteresseerd. Een winkel voor spullen van nijntje is echter heel slecht voor me. Ik kan en mag lang niet alles kopen. Maar even kijken kan geen kwaad toch. Alleen het is natuurlijk niet hier in het dorp. Dus naar aanleiding van het persbericht, sprong ik niet direct in de auto, maar klikte ik door op de webshop.
Nog voor de site geheel geladen is, heb ik al geklikt op mode in de menubalk. En ik scroll naar beneden. Badjasje, mutje, babyslofjes. Al snel heeft mijn oog ook de menubalk links gevonden en druk ik op sloffen. Leuk hoor mutjes, badjasjes en andere babykleding. Ik wil maar 1 ding weten. Zijn mijn sloffen hier ook te koop?????
Ja mijn sloffen staan er, maar alleen niet in mijn maat. Ze gaan tot en met maat 31-35. En daar passen mijn bescheiden maat 39 voetjes niet in. Jammer! Zo jammer! Echt heel jammer! Oh zo jammer……

Maar verder is de winkel geweldig, ik heb gelukkig het kerstmis boek van Dick Bruna al, maar ik vind de kerststal ook zo leuk. En de magneten en sleutelhangers komen ook zeker nog wel op mijn verlanglijstje..

Maar hoe kom ik nu toch aan mijn sloffen?

Ps de winkel van nijntje vindt je in Amsterdam aan de Scheldestraat 61

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 31 Jan 2017

Wat jammer dat ze ze niet in jouw maat hadden. Ik heb ook nog even zitten zoeken, en vond wel een paar oranje pantoffels met Nijntje er op. Dit is de link: http://global.rakuten.com/en/store/beau-p/item/sdb349/ Misschien als alternatief?

Marijke
Door

Marijke

op 01 Feb 2017

Zeker een goed alternatief! Leuk gevonden, dank je wel!

Reactie plaatsen