12 augustus 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Marrit

Vandaag drinken we thee met Marrit. Met haar delen we onze liefde voor thee en lezen. Heerlijk ook om beide te combineren. Ondanks dat het nu vakantie is, vertelt ze ook ook een en ander over haar leven als student.

Wie ben je?

Ik ben Marrit Beekman, 19 jaar en ik woon in Leeuwarden. Ik woon samen met mijn vriend in een studentenwoning, inmiddels al bijna 2,5 jaar. Samen hebben wij twee hele lieve kinderen. Ze heten Moose en Lou. Ze houden ervan om bakjes drinken om te gooien, wc-deuren open te maken, behang te vernielen, maar vooral houden ze van knuffelen en heeeeeeel veeeeel aandacht. Op dit moment liggen ze ook naast me en ze spinnen alsof het een wedstrijdje is.
Tevens ben ik eigenaar van de blog ‘Live Your Life Reading’
Website: www.justmejustbooks.wordpress.com
Qua verdere familie heb ik 2 lieve ouders en 3 broertjes die op hun eigen manier allemaal veel voor me betekeken.
Ik ga nog naar school en doe de opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlening op het MBO. Nog een jaar en dan ben ik hier klaar mee en mag ik eindelijk naar het HBO.
Zoals mijn blog al doet vermoeden ben ik gek op lezen en natuurlijk ook gek op schrijven.
Ook houd ik van zwemmen, dit doe ik 1 keer in de week.Favoriet theemoment_Marrit

Wanneer drink je thee?

Ik drink eigenlijk altijd thee als ik ga lezen, maar ook op stage en school drink ik vaak thee. Ook ’s ochtends drink ik wel eens thee.

Losse thee of in een thee zakje?

Ik drink thee in een theezakje.

Wat is je favoriete thee?

Deze vind ik heel lastig, maar ik denk dat ik ga voor aardbei en sinaasappel smaak. En dan het liefst gewoon van pickwick.

Wat is je favoriete merk thee?

Pickwick, dat drink ik eigenlijk altijd.

Waar drink jij je thee uit?

Ik heb, klinkt misschien raar, maar een mok waar ik thee uit drink. Ik heb er meerdere, maar ik vind de witte mokken met een goeie quote of tekst erop toch altijd het leukste en fijnste om uit te drinken.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Ik ben dol op crackers en toastjes met beleg. Geef me er thee bij en het is compleet. Vooral crackers met brie, kaas of ham vind ik erg fijn om te eten bij de thee. Een paar borrelnootjes is ook altijd goed.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Mijn vriend houdt ook van thee, mits het de smaak tropische vruchten heeft. Hij heeft welk de gewoonte om het bodempje van de thee altijd te laten staan, omdat hij dat niet lekker vind. Ook moet thee bij hem erg zoet zijn (denk en 5 schepjes suiker), anders drinkt hij het niet.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Ik zou zo graag met Marco Borsato of Nick&Simon thee willen drinken. Ik wil ze sowieso nog ontmoeten, dus als we dan meteen thee kunnen drinken en kunnen kletsen, dan is dat moment voor mij helemaal compleet. Stiekem ben ik ook een beetje verliefd op Simon, dusja… *zwijmel zwijmel*

Wat is je meest favoriete theemoment?

Als ik aan het lezen ben vind ik het heerlijk om iets warms te kunnen drinken. Het liefst schenk ik mezelf dan de hele tijd thee in. Dat is gewoon ontspannen. Ik bedoel.. Een goed boek, een grote leren stoel, een warme deken, twee dikke kussens.. Hoe kan thee nou uit dat rijtje missen?!
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Marrit

Reactie plaatsen