11 maart 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Justine

Vandaag drinken we thee met Justine. Af en toe kom ik wel eens buurten bij Justine op haar blog. Dan zie ik een post in een van de Facebookgroepen waar we onze blogs delen, en dan vind ik het een interessant onderwerp. Leuk dat je dus bij ons komt theedrinken vandaag. We zwaaien haar direct ook een klein beetje uit. Ze vertrekt namelijk bijna naar Australië. Heel veel plezier daar Justine!

Wie ben je?

Justine, 22 jaar. Ik woon op dit moment lekker op mezelf in een studentenhuis.
My Cup of Care is mijn persoonlijke lifeblog waar ik over van alles blog: beauty, lifestyle, travel en wat ik maar leuk vind om te delen.favoriet theemoment Justine

Wanneer drink je thee?

Wanneer niet? ;) vooral in de winter eigenlijk en dan het liefst in de avonden.

Losse thee of in een thee zakje?

Net waar ik zin in heb. Uiteindelijk is losse thee wel het lekkerst, maar dit is ook wel iets minder praktisch en wat meer aan de prijs.

Wat is je favoriete thee?

Ik ben groot fan van witte en groene thee. Gewoon lekker licht en het drinkt heerlijk weg. Toch blijft Minty Morroco van Pickwick ook wel echt een toppertje!

Wat is je favoriete merk thee?

Dan ga ik voor Pickwick. De losse theeën die ik drink zijn van verschillende lokale/onbekende merken, dus daar heb ik niet echt een favoriet in.

Waar drink jij je thee uit?

Ik heb dubbelwandige glazen die heel fijn zijn om thee uit te drinken. Deze worden lekker warm, maar niet te heet aan je handen en het ziet er ook leuk uit. Als ik echt veel thee wil drinken dan pak ik mijn grote ‘Mrs Always Right’ mok erbij, daar past echt heel veel in.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Meestal drink ik mijn thee in de avond na het eten en dan probeer ik juist niet erbij te snoepen. Soms gaat dat wel eens mis en dan vind ik een stukje chocolade erbij toch wel heeel lekker. (Of een speculaasje die ik af en toe kan dippen als ik écht op cheattour ben haha!)favoriet theemoment Justine

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee, zeker niet. Toen ik nog thuis woonde was ik er niets bij. Mijn moeder drinkt namelijk pas echt liters weg. Nu woon ik in een studentenhuis en daar drinkt iedereen wel eens een theetje mee! We wisselen ook geregeld lekkere theesmaken uit haha!

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Hmmm lastige vraag! Misschien niet echt een BN’er maar ik zou wel graag een keer een kopje thee drinken met Ivana (Youtuber). Zij maakt zulke toffe reizen en ik volg haar graag. Ik ben van plan in maart zelf voor langere tijd te gaan reizen door Australië, dus zou graag mijn enthousiasme delen en wat tips van haar krijgen!

Wat is je meest favoriete theemoment?

Het is een uur of 8, je hebt al lekker gegeten en dan plof je op de bank met een filmpje en een goede kop thee. Oh en buiten is het mega koud! ;)
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Justine

Reactie plaatsen