Thee
Marijke Mulder- de Leur
Thee
04/30/2016
2 min
2

Favoriete theemomentje van Jessica

04/30/2016
2 min
2

Vandaag een lieve Vlaamse theedrinkster in the picture. Jessica probeert in haar leven zoveel mogelijk ecologisch en natuurlijk aan te pakken. Dat maakt haar blog over het moederschap, ook voor ons nog leuk om te lezen. Wij zijn de babytijd natuurlijk al ontgroeid, maar heerlijk om vanaf de zijlijn toch mee te genieten.

Wie ben je?

Hoi! Ik ben Jessica, een 26 jarige kleuterjuf uit Antwerpen. Ik ben net mama geworden van Ellie (2015). Ik blog op www.exploringlife.be en blog vooral over het moederschap.

Wanneer drink je thee?

Ik ben altijd een thee drinker geweest. Ik drink dus doorheen de hele dag thee, maar geniet het meeste van mijn thee s’ morgens of s’ avonds.

Losse thee of in een thee zakje?

Ik drink voornamelijk thee in een zakje. Ik hou er niet van dat er stukjes in mijn thee drijven. Al is losse thee vaak lekkerder. Mijn schoonbroer brengt altijd de lekkerste losse thee mee van Dille & Kamille.

Wat is je favoriete thee?

Ik hou van muntthee. Het maakt zelfs niet uit welke soort. Verse munt, munt alleen of munt met een andere smaak. De laatste favoriet was munt met framboos.Favoriete theemoment Jessica Exploring life

Wat is je favoriete merk thee?

Mijn favoriete merk is Clipper. Een merk dat je jammer genoeg hier niet zomaar vind. Ze verkopen hem in biowinkels en in albert heijn. Al vind ik hem tegenwoordig niet meer in AH. 
Daarnaast hou ik ook wel van Lipton.

Waar drink jij je thee uit?

Ik heb een hele grote tas. Hoe groter, hoe liever. Ik kan echt teleurgesteld zijn als ik thee in een minitasje krijg.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Ik snack niet snel bij een tasje thee. Maar als ik iets moet zeggen, dan ga ik voor een koekje. Als het gezond moet zijn, ga ik voor een appel.Favoriete theemoment Jessica

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Vriendlief houdt ook wel van thee, maar niet zoveel als ik. Als hij een tas thee voor mij maakt, dan neemt hij er zelf ook altijd eentje. We durven s’ avonds zelfs een hele thermos maken, zodat we de hele avond thee hebben.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Als Belg ken ik niet zoveel bekende Nederlanders. Maar een Nederlandse mama zou wel leuk zijn. Tips uitwisselen en praten over baby’s.

Wat is je meest favoriete theemoment?

S ‘morgens als ik echt tijd heb voor een tasje thee of s ‘avonds tijdens het tv kijken.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Jessica

Reacties
Categorieën