06 mei 2017 
in Review
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Dionne

Een van de leukste dingen van deze rubriek is nieuwe blogs leren kennen, maar soms kom ik er achter dat ik toch al vaker bij iemand ben langsgeweest. Via Facebook klik ik regelmatig op leuke blogs en daar zit die van Dionne dus ook bij. En nu ze bij ons komt theedrinken, kom ik daar eigenlijk pas achter. Oké voor mijzelf dus een blog om te onthouden en af en toe gezellig eens langs te komen om verdere te lezen. 

Mijn naam is Dionne, 25 jaar oud. Ik woon samen in een appartement in Amersfoort. In het dagelijks leven werkzaam als online marketeer en eigenaar van de persoonlijke blog Diolifestyle.nl.

Op kantoor tijdens het werk en thuis in de avond en het weekend

Thee zakjeFavoriete theemoment Dionne

Jasmijn, sterrenmunt of groene thee

Laptop en Clipper

Een grote beker (Blond Amsterdam)

Ik snack niet zo vaak, maar ik denk drop of stukjes chocolade.

Ja.

Anna Nooshin, zij is een groot voorbeeld voor mij.

Op de bank of achter de computer met een tijdschrift en een dekentje.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Dionne

Reactie plaatsen