01 april 2017 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Athina

Vandaag drinken we thee met Athina. Ik kan je verklappen dat ze thee met prachtige namen drinkt en haar favoriete theemoment is ook echt origineel. Die hebben we in deze inmiddels een jaar lopende serie nog niet voorbij zien komen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Wie ben je?

Mijn naam is Athina Ketting, 21 jaar en ik woon samen met mijn vriend Vincent in ´t Westland. In 2016 startte ik mijn eigen reisblog Travel By Heart waarop ik mijn reisverhalen deel, maar voornamelijk schrijf over mijn grote liefde: Karpathos.

Wanneer drink je thee?

Het liefst voor het slapen gaan. Ik word rustig van thee waardoor ik beter slaap.

Losse thee of in een thee zakje?

Losse thee.

Wat is je favoriete thee?

Qua smaak sta ik voor veel soorten open, wel heb ik een voorkeur voor verse thee of 100% natuurlijk.

Wat is je favoriete merk thee?

Ik koop mijn thee het liefst bij een lokaal winkeltje. Le Cacao in Wateringen is een chocolaterie waar je naast bonbons en chocolaatjes ook verse thee kunt halen. Echt lekker en ze hebben leuke originele smaken zoals ‘fruitmandje’ of ‘Caraïben blue’.

Waar drink jij je thee uit?

Het liefst uit mijn grote theemok van Riverdale.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Lekkere krakelingen!

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee hoor, vriendlief drinkt ook graag een kop thee mee

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Mag ik twee personen noemen? Dan ga ik voor Evert Numan of Achmed Akkabi. Ik ben een trouwe fan van het programma Moordvrouw en vind beide echt toffe acteurs en ze zijn hartstikke knap haha!

Wat is je meest favoriete theemoment?

Favoriet theemoment_AthinaIk vind het heerlijk om met Vincent een online pokertoernooi te doen. Dan zitten we daar allebei op onze eigen laptop gezellig een toernooi te spelen met een theetje erbij.

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Athina

athina22
Door

athina22

op 01 Apr 2017

Leuk! Bedankt voor het intervieuw :)

Reactie plaatsen