10 mei 2019 
in Mama
2 min. leestijd

Een moederdag cadeau hoeft niet groot te zijn; geurkaars

Het is weer bijna moederdag, en dat betekent dat we al moeders wellicht wat subtiele hints moeten droppen. Hier is dat alleen nodig wat betreft de datum. Over de rest hoef ik me nooit zorgen te maken. R is attent genoeg om er aan te denken en de kinderen mee te slepen naar de winkels.
De laatste jaren ben ik dan ook wel goed verwend. Terwijl ik stiekem eigenlijk helemaal niet zo heel veel wil voor moederdag.

Cadeau’s

Het mooiste vind ik altijd nog steeds als de kinderen er een mooie moederdag van maken. Dat betekent dat zij zorgen voor het ontbijt, maar wat fijner zou zijn is dat zij een dag lang mama helpen in plaats van mama alles te laten doen. En in plaats van mama roepen, een dagje papa roepen. Een dagje relaxen en ontspannen met iedereen om mij heen. Geen gezeur, vooral. Utopie, ik weet het! Maar de laatste jaren hebben zij altijd wel hun best gedaan.
En stiekem altijd met een toepasselijk cadeau. Bij de cadeaus zat regelmatig een geurkaars om ’s avonds lekker bij te ontspannen.

Geurkaars met een goed doel

Dit jaar heb ik ze deze kans uit handen genomen. Sorry daarvoor, maar ik kon deze kans niet laten lopen om zowel deze webwinkel als dit product onder de aandacht te brengen voor moederdag.
Voor ik je vertel wat het precies is, alvast even de redenen om dit bij je kroost, of partner onder de aandacht te brengen, dat voor moederdag het cadeau al gevonden is.

  1. Het is een niet te duur cadeau. Voor € 7,95 heb je het al in huis
  2. Je steunt ook nog een goed doel! In dit geval Amnesty International, en dat vind ik ook nog erg leuk.
  3. Het kaarsje zit in een simpel doosje, maar met een hele mooie tekst: “Sit back, relax and enjoy
  4. Het kaarsje zelf zit in een heel leuk flesje, wit, met een kurken dopje en staat dus eigenlijk wel in elke ruimte.
  5. En dat telt dus ook voor de tekst op het flesje. Daar smelt je als mama toch van als je dit van je kinderen krijgt
  6. En wellicht het belangrijkste: hij ruikt zo lekker, naar pas gewassen katoen. Een gevoel van frisheid en een opgeruimd, schoon huis. Ideaal om bij te ontspannen natuurlijk

Nou stiekem heb je nu natuurlijk al een beeld bij wat ik heb geschreven, maar kijk nu zelf hieronder. Zo simpel, decoratief, lief en eigenlijk een geweldig cadeau om te krijgen of te geven.
Geurkaars_Amnesty

Als je snel bent, kun je deze nog voor moederdag bestellen. Direct doen!!! Waar? HIER
Maar voor een andere gelegenheid kan natuurlijk ook prima.

Branden

Hier had ik hem dus al voor moederdag in huis en pronkt hij inmiddels op de nieuwe salontafel die van de week binnenkwam. Stiekem heb ik hem nog niet aangezet, maar ruik ik er af en toe alleen nog aan. Wachtend op het ideale moment alleen op de nieuwe bank met een kop thee, een boek en een heerlijk geurende kaars.Geurkaars_Amnesty

Kun jij ook zo genieten van een klein cadeau?

Reactie plaatsen