02 juni 2016 
1 min. leestijd

Een hele diva

11 is ze maar ze weet wat ze wil. Tenminste als je vraagt hoe ze haar haren wil of welke kleding ze leuk vindt. Want welke smaak ijs is en blijft een moeilijke vraag.

Ze wil meedoen met de grote mensenmode, maar dan wel van stevige stof, want ze wil er ook mee in een boom kunnen klimmen. Niet te kinderachtig, niet alles met een tekening erop en een beetje chique mag ook best wel. Je begrijpt dat ik niet zomaar meer wat mee neem voor der maar dat we echt samen gaan winkelen als ze wat nodig heeft.

Via een persbericht kwam ik in aanraking met het merk “Be a Diva”. Dit merk staat precies voor wat mijn dochter wil. Kleding voor tieners maar dan trendbewust en toch stevig. Dat laatste vindt mama ook wel prettig.

Elke maand word de collectie aangepast, aan het seizoen maar ook aan de trends van het moment. De kleding is in elk geval verkrijgbaar in verschillende webshops, tik het merk maar in op google en je vindt ze vanzelf.

De kledinglijn loopt vanaf maat 140-188. Dat is dus groter dan de meeste kleding in de winkels. Ook dat vind ik erg fijn want mijn meisje is dan misschien wel bijna net zo groot als ik ben maar nog echt niet zo breed. Kinderkleding tot een grotere lengte zegt voor mij dus ook dat het smaller valt dan volwassen kleding.

PicMonkey Collage

Bij kinderkleding denk ik ook aan sterkere materialen dan bij kleding voor volwassenen. Natuurlijk wordt er wel gebruik gemaakt van kantjes, glitters of tule maar wel op een degelijke manier. Ik moet er namelijk niet aan denken dat ze allerlei  kwetsbare stoffen aantrekt die ik dan op de hand moet gaan wassen of de vlekken van thee, chocolade, etc er uit moet toveren.

De kleuren van de kledinglijn is ook op elkaar afgestemd daarom is het makkelijk mixen en matchen met de kleding. Ik ben erg benieuwd wat ze nog meer voor leuks op de markt gaan brengen dus ik hou het merk zeker in de gaten. Nieuwsgierig geworden kijk dan eens op www. blokesanddivas.com.

Hebben jullie tieners ook een eigen smaak of maakt het ze niet uit?

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 02 Jun 2016

Ja, ze hebben enorm een eigen smaak! Soms zie ik het echt met lede ogen aan. Gelukkig draagt mijn jongste dochter ook wel echt leuke jurkjes en rokjes.

Hanneke
Door

Hanneke

op 02 Jun 2016

Ik kan haar smaak tot nu ook waarderen. Ik ben bang voor de periode van de naveltruitjes en dikke make-up, die vind ik soms erg ehm minimalistisch op kleding gebied en "te" op make-up gebied.

Birgit
Door

Birgit

op 02 Jun 2016

Die van mij is dan nog wel geen tiener, maar het precies weten wat ze wel aan wil en wat niet, begint nu al. De kleding die je hier toont ziet er wel heel leuk uit. Volwassen, maar toch nog lekker meisjesachtig.

Reactie plaatsen