25 april 2017 
1 min. leestijd

Uit de kinderkleren

En dan ineens is ze groot. En waar merk je dat als eerste aan? Juist aan de kleding. Broeken die te kort zijn geworden, schoenen te klein en shirtjes die ineens naveltruitjes blijken te zijn. Het was dus weer eens de hoogste tijd voor wat nieuws en dan vooral de broeken.

Broeken

Broeken zijn altijd een grote uitdaging geweest voor onze dame. Lang en slank dat past niet zomaar in een standaard kinderbroek. Veelal komen we uit op de skinnyjeans. En ja die zitten dan prachtig maar hebben 1 heel groot nadeel. Het uitrekken ervan is geen feestje. En als je met gym je vriendinnen nodig hebt om jezelf uit je broek te krijgen dan……. Nou je snapt dat broeken kopen dus altijd een dingetje is.

Waar letten we op

Waar letten wij dan op bij het kopen van een broek?

Slank model, mooi aansluitend niet alleen bij de billen en de benen maar ook in de rug. Pijpen waar de voeten makkelijk in en uit kunnen. En als klap op de vuurpijl moeten ze natuurlijk ook nog mooi en zijn en lekker zitten.

Veelal kwamen wij uit bij de broeken van de CoolCat. Deze winkel heeft verschillende modellen en A paste een van deze modellen erg goed. De modellen zijn er ook in verschillende hippe uitvoeringen dus iedereen blij.

jeans

Volwassen?

Maar de laatste keer dat wij op weg gingen voor nieuwe broeken kwamen we niet meer uit in de kinderkleding. Aangezien de jonge dame inmiddels al bijna net zo groot is als haar moeder, 1.73, besloten we te kijken of ze een volwassenmaat aan kon. Qua shirts ed loopt ze al langer in volwassenkleding. Dat is lastig want alles met cups valt nog af. Maar die heb je niet in broeken dus konden we rustig kijken wat er was en welk model haar goed paste.

Het zijn wel weer skinnyjeans geworden maar in de maat 32. En het mooiste van volwassenkeding is dat ze niet alleen rekening houden met hoe breed je bent maar vooral ook met lengte. Een maat 32 beenlengte 30. En ze zitten als gegoten.

Met andere woorden ” wij zijn uit de kinderkleding” gegroeid!

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 25 Apr 2017

Hier ook! Mijn jongste zoon was altijd de kleinste, maar ook hij kan nu bij de herenmaten shoppen!

Jacqueline
Door

Jacqueline

op 26 Apr 2017

Mijn oudste draagt inderdaad ook al volwassen maten. Maar Coolcat vind ik erg klein vallen, daar paste ze al snel geen kindermaat meer. Wat ik wel grappig vind, is dat ze haar skinny jeans nog steeds uit kan trekken zonder de knoop of rits los te maken. Die heupen hebben nog niet de volwassen vorm. ;-)

Reactie plaatsen