18 september 2017 
in Review
3 min. leestijd

Delen van Hands off my chocolate?

Nee natuurlijk niet! Deze chocolade is te lekker om te delen. Er staat niet voor niets MINE op bijna elk stukje. Maar er zijn uitzonderingen. Heel soms moet je ook heel even toch iets delen! En nu ik deze nieuwe repen van Hands off my chocolate mocht proberen bij de thee, deel ik met jullie waarom je af en toe toch deze repen wel kan delen.

A is ook dol op ijs in de smaak cookie dough. Dus deze chocolade is haar op het lijf geschreven. Maar ze wist niet dat ik die reep in mijn bezit had. Ze is niet altijd thuis gelukkig als ik de post van de mat pak. Anders wordt het soms wel erg lastig om iets als verrassing te houden voor haar. Maar na de pech van de afgelopen tijd besloot ik deze reep op een moment dat we samen waren te delen. Of deelde zij met mij?Hands off my chocolate reep

Mama-dochter tijd

Papa was niet thuis, T net naar bed gebracht en A had alvast de thee ingeschonken voor een mama dochter moment. Normaal alleen de thee. De chocola bewaar ik dus echt voor als ook zij naar bed is. Staat toch niet voor niets Mine op al die stukken ?. Maar soms heeft ook zij net iets extra’s nodig. Is een gebroken arm goed genoeg om het moment net iets extra’s te geven? Ja toch! Dus ook al ging het gips er vandaag af, de arm is nog niet helemaal heel, en het enige voordeel van geen nieuw gips is dat ze mag douchen en kan krabben als het jeukt. Verder niets, en dan mag je best een keer verwend worden.

Deze nieuwe smaak past dus bij haar. Ze vindt hem ook heerlijk! Een lekkkere chocola met daarbij de smaak van cookie dough en toch een crunchie stukje chocola! Nou vooruit dan mag ik blij zijn dat ze hem toch ook nog met mij wil delen. Je snapt dat de reep niet de tijd kreeg om te blijven liggen.Hands off my chocolate reep

Belangrijk ook om te melden. Hij is veilig om te eten, er zitten geen rauwe ingrediënten in. Een reden waarom ze bij mij niet altijd de beslagkom helemaal mogen uitlikken. Maar toch de smaak van een heerlijke stukje cookie dough.

Hazelnut seasalt & cocoa nibs

Daarnaast ontvingen we ook de nieuwe smaak Hazelnut seasalt & cocoa nibs. 70% dark chocolate.

Oké pure chocolade. Ik ben dit pas later gaan waarderen. Vroeger at ik alleen melk en wit. Maar sinds de bijzondere smaken van onder andere een concurrerend chocolademerk verkrijgbaar zijn, vind ik puur vaak wel lekker. Mijn absolute favoriet met pure chocolade met sinaasappel en rozemarijn. Maar nu mogen we deze variant proeven. Zeezout en chocolade kennen we ook als een heerlijke combinatie. Dus ik keek naar deze smaak uit. Zeker in combinatie met hazelnoot. Ik herinner me namelijk ook nog de bonbons die we voor de zomer mochten proeven, dat was ook een perfecte combinatie.

Natuurlijk moet deze ook gelijk open. Maar ik heb geluk. Ze vindt hem niet lekker. Mooi denk ik deze reep dus voor mezelf te hebben.
JA jammer, verkeerd gedacht. In de snoepla lag nog zo’n reep van dat andere merk en die vond T. De smaak variant die ik hierboven ook al beschreef. Naïef dacht ik dat hij die ook wel niet lekker zou vinden. Kinderen en pure chocolade, is geen goede combi toch? Maar helaas, hij vond het heerlijk. Om hem toch iets verder te testen, gaf ik hem ook een stukje van deze. Nog meer puur en minder zoet. Een klein stukje. Maar hij blijft me verrassen. Hij vond deze smaak (net als ik) ook heel erg lekker. Nou vooruit, hij mocht nog een stukje. Immers heeft hij ook eens iets wat zijn zus niet heeft.

En nee geen foto’s, want ik moest die reep nu wel beschermen! Hands off my chocolate begrijpt mijn kleuter helaas nog niet ;)

Alleen ik moet dus nu wel dringend een plek vinden waar de chocola veilig blijft voor mij!
Iemand suggesties?

Je kunt deze smaken kopen bij de grotere winkels van Albert Heijn en in de webshop via www.hands-off.com

Reactie plaatsen