07 augustus 2017 
3 min. leestijd

Hands Off My Chocolate

 

Hands off mij chocolate!! Oké meestal roep ik dat iets anders, maar het is een handig bruggetje natuurlijk naar de chocola die we vandaag en morgen en overmorgen bij de thee eten. Ehh schreef ik wij? Ik bedoel IK! Ja IK  met  Hoofdletters
Hier in huis wonen twee aasgieren, zeker als het om chocola gaat. Mijn zuur verdiende reep van Tony, of Verkade of welk ander merk dan ook,  verstop ik meestal in een andere lade dan hun snoep, zodat ik hem hopelijk zelf op kan eten. Dat was ik dus ook van plan met deze nieuwe bekers van Hands Off My Chocolate met daarin de nieuwe bonbons

Bonbons

Bonbons? Is dat niet ontzettend ouderwets? Nou het bonbonsschap in de supermarkt wordt wel even opgeschrikt hoor door deze opvallende bekers van Hands Off My Chocolate. Dus, Nee deze zijn zeker niet ouderwets. Nu alleen nog proeven hoe ze smaken.Hands off my chocolate
Stiekem zocht ik een tijd uit waarop ik alleen was. Maar helaas aasgier A, rook de chocolade die ik aan het fotograferen was voor dit artikel en bleef rondjes cirkelen in plaats van te gaan slapen. Oh en ineens wordt duidelijk waarom aasgier T ook steeds zijn bed uitkwam….

De jongste heb ik dan maar teruggestuurd, maar vooruit A mocht dan wel helpen met proeven.

Chocolate balls with soft caramel & sea salt:

Hands off my chocolate_chocolate balls with soft caramel and seasaltAls eerste proeven we de Chocolate balls with soft caramel & sea salt. Zou die het winnen in smaakbeleving van de bekende reep van Tony’s.
Omdat ik ook graag de binnenkant even wil zien, bijt ik hem door het midden. Direct stort mijn mooie balletje in elkaar. Te enthousiast gebeten, of gewoon eentje om direct helemaal in je mond te stoppen en dan door te bijten? Ik ga voor het laatste en stop de rest ook snel in mijn mond. De caramel is echt lekker zacht. Het zout vond ik in deze bonbon iets minder sterk aanwezig als in de bekende reep van Tony’s. Geen grote zoutkorrels in je mond, maar wel de subtiele smaak. Stiekem iets beter dus? Nou het heeft allebei iets, het is gewoon net even anders.

Marshmallows covered with milk chocolate:

Hands off my chocolate_marshmallows covered with milk chocolateJa een marshmallow met melkchocolade. Een fijne combinatie. Vraag me alleen af of dat ook nog lekker is boven een kampvuur. Maar dat impliceert delen, dus die proef slaan we toch maar even over. Ik vind hem behoorlijk groot. Dus ik bijt hem ook nu weer door. En besluit er dus ter plekke 2 bonbons van te maken. Oké, maar niet heel bijzonder. Gewoon een marshmallow in een lekker laagje chocolade. En naar mijn zin eigenlijk iets te groot!

Chocolate balls with hazelnut praline & sea salt:

Hands off my chocolate_chocolate balls with hazelnut praline and seasaltEen echte bonbon vind ik dit. Zware hazelnoot praline in een balletje van chocolade en het zeezout past hier ook goed bij. Bij deze variant vind ik de smaak van het zeezout meer naar voren komen. En daar wordt ik blij van. Chocolade en zeezout vind ik echt een top combinatie. Eerst het zoete van de chocola, dan de hazelnoot smaak en afgemaakt met zeezout.

Conclusie

Zo dit zijn wel echte happen. Vooral de marshmallow is een flinke hap. Lekker maar vullend. In de doosjes zitten er overigens steeds 10. Behalve in de marshmallows. Daar passen maar 6 bonbons in het doosje. De lekkerste? Een van de balletjes, maar eigenlijk heb ik geen voorkeur, ik wissel ze graag af. A heeft wel een voorkeur voor de balletjes met caramel. Dus dat doosje moet ik het best verstoppen nu!
Ze zijn overigens verkrijgbaar bij de grotere Jumbo-winkels en Marqt voor ongeveer € 4,-.

NB. Deze review is een samenwerking met Hands off my chocolate.

huisjeboompjebaby2017
Door

huisjeboompjebaby2017

op 07 Aug 2017

Geen chocolade fan hier.. Maar moet toegeven dat ze erg lekker klinken haha

Marijke
Door

Marijke

op 07 Aug 2017

Ja echt zalig!

Nicole Orriëns
Door

Nicole Orriëns

op 08 Aug 2017

Wat een grappige verpakking voor chocola zeg! Het lijken net snoepjes op deze manier. De vorm doet me aan M&M's denken.

Marijke
Door

Marijke

op 08 Aug 2017

Ze zijn wel echt rond en heel groot

seadbeady
Door

seadbeady

op 08 Aug 2017

Daar moet ik eens naar kijken als ik nog eens in Nederland kom - vooral die met hazelnoot zie ik wel zitten :)

mamasliefste
Door

mamasliefste

op 08 Aug 2017

Jammie! Ik hou wel van chocolade, maar kan er ook makkelijk afblijven. Ik heb geloof ik nog 3 repen Tony in de kast liggen ;)

SofarsoSabine
Door

SofarsoSabine

op 08 Aug 2017

Heerlijke chocola lijkt me dit. Ik ga dit echt eens kopen als ik weer in Nederland ben.

Sanne
Door

Sanne

op 09 Aug 2017

ziet er lekker uit, ik ben dol op chocolade. Alleen bij ons nog niet te verkrijgen denk ik.

Marijke
Door

Marijke

op 09 Aug 2017

Oh dat is wel jammer

Madelon
Door

Madelon

op 09 Aug 2017

Wauw heerlijk! Ik ben echt verslaafd. Helemaal nu ik zwanger ben! Die met hazelnoot daar loopt het water me van in de mond

Marijke
Door

Marijke

op 10 Aug 2017

Gewoon aan toegeven nu ;)

Serafina
Door

Serafina

op 23 Aug 2017

Oh jummy.. Give me give me give me.. Ik ken deze nog niet, nu zoeken hierna... ☓

Reactie plaatsen