17 december 2017 
in Tags
2 min. leestijd

Guilty Pleasures tag

Deze Guilty Pleasures Tag komt bij lotuswritings vandaan. Iedereen heeft dingen die we stiekem doen en er daardoor misschien wel extra van genieten. Stiekem snoepen als de kinderen naar bed zijn, keihard meezingen met de hele foute nummers op de radio of misschien wel het doorprikken van de plasticjes rondom cadeaupapier. Iedereen heeft wel 1 of meerdere guilty pleasures en vandaag gaan wij met de billen bloot…..

Filmpjes kijken over eten klaar maken

Ik vind filmpjes over eten leuk. En ik ben eerlijk gezegd niet zo geïnteresseerd in het recept. Nou meestal niet. Ik kijk de filmpjes namelijk niet om te leren iets klaar te maken maar vanwege het einde. Aan het einde snijden ze vaak het eindproduct aan of ze breken het als het om een koekje met chocolade gaat. En het breken of snijden van het product is mijn guilty pleasure. Vooral de gerechten met veel kaas erin want dan zie je die kaasdraden als ze het gesneden deel eruit halen.

Oddly Satisfying

Als je dit intikt op Youtube krijg je een heel scala aan filmpjes. Ze verschillen van het doorprikken van een ballon tot het snijden van kinetisch zand. Ook dit soort filmpjes vind ik leuk om naar te kijken. En zoals de titels soms al zeggen zijn ze gek genoeg erg bevredigend.

Harry Potter

Ik ben echt een Harry Potter fan. Ik vind de boeken leuk, de films leuk en ik heb een pinterestbord met leuke plaatjes, knutsels en nog veel meer. Ik heb zelfs verschillende kledingstukken ervan. Alles wat met de karakters of de serie te maken heeft lees ik, kijk ik of wil ik stiekem hebben.

Boeken

Boeken zijn een absolute guilty pleasure van mij. Oude boeken en nieuwe boeken. Dat op zich is niet zo bijzonder maar ik hou ook van de geur van de boeken. De wat muffige geur van oude boeken en de geur van de inkt van nieuwe. Ik snuif dus soms aan mijn boeken.

ANTM

Al jaren, vanaf seizoen 2 kijk ik ANTM. America’s Next Top Model dus. Een programma waarin een aantal jonge meiden strijden om die titel met een bijbehorend modellencontract. Ook het Nederlandse zusje kijk ik altijd. Nu moet ik zeggen dat de Amerikaanse variant met Tyra Banks stukken beter is, maar de strijd en de mooie foto’s die worden afgeleverd, zorgen ervoor dat ik elk seizoen kijk. Ik neem het zelfs op als ik niet thuis ben, want ik moet toch even weten welke modellen elkaar deze keer de hersens hebben ingeslagen. Vermakelijke tv, hoewel de laatste seizoenen wel braver zijn, dan vroeger.

Guilty Pleasures Tag Mama's met thee

Door het raam kijken op school

Het is een beetje een gewoonte om als de kinderen in de klas zitten, nog even bij de kleuters te zwaaien. Vaak is T dan al druk aan het werk. Voor hij doorheeft dat ik er sta, kan ik dan ongemerkt kijken hoe hij zich in de klas gedraagt. Heerlijk om even te zien hoe geconcentreerd hij dan vaak aan het spelen is, of lekker aan het kletsen met zijn vriendje.

Spelletjes spelen op de telefoon

Sommige spelletjes zijn gewoon heel verslavend. Even snel een level Candy Crush tussendoor proberen te halen. Dat lukt dan natuurlijk niet in 1x en voor je het weet ben je een paar uur verder…..

Stiekem chocola eten

Een heerlijk moment na het avondeten, de kinderen met papa in bad, en ik met een kop thee op de bank. Dan pak ik een stukje chocola om heerlijk in mijn eentje van te genieten. Zonder dat er iemand vraagt of hij/zij ook een stukje mag, of commentaar levert op het feit dat ik chocola eet. Dat stukje chocola smaakt echt het meest goddelijk.

Wat is jouw guilty pleasure?

Reactie plaatsen