19 januari 2016 
2 min. leestijd

Brief aan A, met cadeau-ideeën voor een 11-jarig meisje 

Lieve A,
Je wordt alweer 11. Als je 11 bent dan ben je al best wel groot maar toch ook weer niet. Je speelt nog graag, maar niet meer zo vaak. Je interesses veranderen langzaam. Je bent nog niet toe aan make-up, alhoewel je dat zelf best zou willen, en je bent te groot voor echt speelgoed. Zelf weet je het ook niet. Dus wat geef je een 11-jarige dan voor haar verjaardag?

Nuttig? Mooi? Toch speelgoed? Boeken? Geld?
Dit jaar kreeg jij de volgende cadeautjes voor je verjaardag;

Papa en mama:

Van ons krijg je een ketting. Aan de ketting hangt een danseresje. Ook krijg je een nuttig cadeautje. Een regen-poncho voor op de fiets. Dan hoef je niet meer kletsnat op de dansschool aan te komen.

Opa en oma:

Een boek dat je graag wil hebben komt pas in maart uit, dat duurt nog even. Daarom krijg je een bon om in maart dat boek te kunnen kopen.
Van de andere opa en oma krijg je een dagje winkelen. Je bent dol op mooie kleding en je hebt er nooit genoeg van. Samen met oma ga je een dagje uit “shoppen”. Cadeautje voor beide want oma vindt winkelen ook heel leuk. Omdat oma niet met lege handen wil komen kreeg je ook nog een ontbijt-setje met een schattig vosje erop.

cadeauideeen elf jarige

Ooms en tantes:

Toen nicht A laatst kwam logeren had ze hele mooie oorbellen in. Nicht A herinnerde dat jij ze zo mooi vond. Dus hebben ze de oorbellen voor je verjaardag gekocht. En nog een ander setje kleurige oorbelletjes.
Naast tante Marijke hebben we ook nog oom B. Daar kreeg je een heel origineel cadeautje van. Je kreeg een zakje snoep maar ook een tegoedbon om samen met je tante naar een bioscoopfilm naar keuze te gaan. Ik vind het een heel leuk bedacht cadeau. Je krijgt namelijk een beleving, een herinnering, iets wat jou altijd bij zal blijven.

Vrienden van de familie:

Naast onze familie komen er ook altijd een heleboel vrienden. Ook zij hadden hun best gedaan. Omdat bijna niemand geld geven heel leuk vind, kreeg je onder andere een bon voor de H&M en een bon voor Xenos. Een pot om koekjes van te maken, een pyjama (met vosjes, hoe kan het ook anders). En nog superleuke zelf gemaakte tekeningen en een armbandje door de kinderen.

Al met al ben jij dit jaar wel enorm verwend. Geen superdure cadeaus maar kleine dingen maakte jou dit jaar het meest blij. En dat maakt mij weer blij, je waardeert de moeite die de mensen hebben genomen om iets speciaals voor jou uit te zoeken. Het laat mij zien dat je een mooi meisje bent, van binnen en van buiten.

Van harte gefeliciteerd schat!

zomijntje
Door

zomijntje

op 23 Jan 2016

Wat heerlijk! En nog van harte (beter laat dan nooit ^_~) Wij hadden laatst hetzelfde "probleem" met ons nichtje. Wat koop je voor een 11 jarige.. zij is een echte spelletjes fanaat, dus kochten we Halli Galli junior. Dat vond ze heel erg leuk gelukkig. Tof dat iedereen zo zijn best heeft gedaan dan hé en superfijn dat ze het allemaal kon waarderen. Zo te horen heeft ze een superverjaardag gehad. Groetjes en liefs, Mijntje.

Hanneke
Door

Hanneke

op 23 Jan 2016

Dank je wel. Ja het was heel leuk.

Reactie plaatsen