Kinderen
Hanneke Koper-de Leur
Kinderen
01/24/2017
1 min
4

Beste Vrienden Quiz, Opnamedag!?

01/24/2017
1 min
4

En dan is het de dag van de opnames waar zij reserve voor staan. Gisteren zijn we gebeld maar we werden niet veel wijzer. Er waren geen afmeldingen door ziekte dus het blijft net zo onzeker als het al was.
De meiden gaan er maar vanuit dat het niks wordt. Het blijft nu heel hard duimen dat er een team vijf keer wint, dat is de enige kans.

Gewoon naar school

Op de dag van de opname is het de afspraak dat wij ongeveer rond 13:00 een telefoontje krijgen. De kinderen hebben in principe vrij van school maar gezien de omstandigheden gaan ze er maar wel gewoon naar toe. Ook de broertjes en een derde vriendin mogen elk moment van school gehaald worden. Vooral de vriendin is belangrijk. Als ze namelijk mee mogen dan spelen ze ook een beetje voor haar. Hun vriendin heeft diabetes en de meiden ervaren regelmatig dat het leven van hun vriendin daardoor toch andes is, minder spontaan kan zijn qua eten. Om die reden hebben ze als goed doel gekozen voor het Diabetes Fonds.
En dan gaan we dus wachten op het alles vertellende telefoontje.

Wachten wachten wachten

Wachten duurt heel lang ook als je gewoon op school zit. En je wordt er best chagerijnig van. En op het moment dat we, met 1 arm in onze jas, klaar staan om maar weer naar school te gaan gaat eindelijk de telefoon. Helaas heeft er nog niemand voldoende keren gewonnen. Om 14:00 krijgen we weer een telefoontje, het is dan erop of eronder. De juf is op de hoogte en gespannen wachten we verder.

14:00

Ja, de telefoon gaat wederom! Helaas, geen enkel team krijgt het voor elkaar om meerdere keren te winnen. En dat betekent dat het niet meer mogelijk is voor een team om vandaag nog 5x te winnen. Hun beurt gaat helaas ongebruikt voorbij. Jammer maar we hebben het geprobeerd.

Niet onbeloond

Gelukkig laten ze de kinderen niet geheel onbeloond. Via de post krijgen ze een presentje opgestuurd voor de moeite.

Reacties
Categorieën