14 mei 2015 
1 min. leestijd

Babykamer op mommyonline

Meestal begint het met een oproep op Facebook of Instagram, wie wil…. in dit geval zijn babykamer laten zien. Even twijfel bij mijn, want onze babykamer is toch al weer een stuk ouder, en eigenlijk ook niet echt meer een babykamer, want T is al ruim 2. En dat kun je toch geen baby meer noemen.

Deel je babykamer

Toch besloot ik in dit geval op de oproep te reageren. Ik ben namelijk best wel trots op de kamer waar T slaapt. Natuurlijk kan ik zien dat de kamer niet meer splinternieuw is, maar een buitenstaander zeker niet. En ik heb een aantal leuke items (al zeg ik het zelf) in de kamer verwerkt. Dus trok ik de stoute schoenen aan en stuurde een mail. En ik kreeg een leuke mail terug, met heel veel vragen over de babykamer.

Behalve de vragen over de babykamer, moesten er ook foto’s gemaakt worden. Dus hup de kamer aan kant brengen en vanuit alle hoeken de kamer laten zien. Na het insturen nog een paar keer terug naar boven, want nog een detailfoto van de lamp, een extra foto van het kastje en nog even dit. Dingen waar ik zelf in eerste instantie nog niet aan had gedacht. Dingen waarvan ik zelf misschien ook wel dacht, dat het misschien niet interessant is voor iemand anders. Neem bijvoorbeeld de lamp, niet een van de dingen waar ik het meest trots op ben uit de kamer. Maar hij is inderdaad wel erg mooi. En de dingen waar ik wel trots op ben, het Nijntje kleed boven de commode en de trekkoorden van de lamp, staat wel duidelijk op de foto natuurlijk.Babykamer

Tenslotte voegde ik ook het filmpje bij dat ik al 8 jaar geleden op YouTube plaatste om de babykamer toen met de wereld te kunnen delen.

Waar te vinden

Ik kan me voorstellen dat je ondertussen nieuwsgierig bent geworden naar de kamer waar eerst A sliep en waar T nu zijn uurtjes slaap maakt. Je kunt het hele artikel vinden op mommyonline.nl

Mommyonline

Mommyonline.nl is het online magazine dat is opgezet door en voor (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe website over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Of je nu een aanstaande moeder bent, een moeder met een baby of met jonge kinderen, tieners of pubers, er is hier voor elke moeder wat te lezen.

En heb jij je babykamer ook zo lang mee laten gaan?

Themommydiaries
Door

Themommydiaries

op 14 May 2015

Wat een leuke kamer! Ons kamertje gaat nu voor de derde keer gebruikt worden voor een kindje! Wel hebben we elke keer alle muren enzo opnieuw geverfd!

Marijke
Door

Marijke

op 14 May 2015

Dan heb je toch elke keer een andere kamer. Leuk. Wij waren al blij dat A op tijd verhuisd was naar haar nieuwe kamer ☺️

lin mommysworld
Door

lin mommysworld

op 15 May 2015

Leuk! hier sliep de oudste erg lang in zijn ledikant dus we hadden wel een andere kamer voor nr 2 maar wel gewoon via marktplaats ;-)

Marijke
Door

Marijke

op 15 May 2015

Scheelt dat wij er 5,5 jaar tussen hebben zitten. Hier slapen ze ook allebei lang in het ledikant. Heel fijn vind ik

Reactie plaatsen