Tags
Marijke Mulder- de Leur
Tags
07/23/2017
2 min
11

Toen ik 18 was

07/23/2017
2 min
11

Het jaar dat wij 18 waren. Dat is een hele tijd geleden voor ons allebei. Maar samen met jullie kijken wij even terug op toen. De tag is bedacht door Made by Malou. Natuurlijk waren we niet tegelijk 18, maar het scheelt heel weinig. Zo zie je ook veel overeenkomsten in onze antwoorden. En check ook die foto’s ;)

In welk jaar was jij 18?
M: Ik werd 18 in 1977+18= 1995
H: Ik ben in 1978 geboren dus was ik 18 in 1996 volgens mij.

Zat je nog op school? Zo ja, wat deed je?
M: Ja ik begon vlak na mijn 18e verjaardag aan het eindexamenjaar VWO
H: Ik deed de opleiding HBO-VerpleegkundeEngeland_toen ik 18 was

Werkte je?
M: Ik werkt toen in een kantfabriek op vrijdagmiddag na school en in de zomervakantie.
H: Ik had een bijbaantje in een kantfabriek.

Had je een relatie?
M: Ja, maar dat was pas aan het einde van dat jaar. In het begin niet.
H: Ehm, een deel niet en een deel wel.

Wat deed je het liefst in je vrije tijd?
M: Kletsen en uitgaan met vriendinnen
H: Met mijn hondje wandelen.

Een foto van toen ik 18 was
Oke deze foto is van ons samen. Ik was nog net 18 en Hanneke is nog net geen 18. We hebben niet zoveel foto’s digitaal. Sterker nog, je maakte toen nog foto’s met een rolletje in je camera en dat moest je laten ontwikkelen.
Weet jij wie wie is?Engeland_toen ik 18 was

Wat is je leukste herinnering uit het jaar dat je 18 was?
M: Ik denk dat ik geslaagd ben voor het VWO en het leuke laatste jaar op school. En dat ik R leerde kennen is natuurlijk het absolute hoogtepunt
H: Mijn pup en de verkering die ik kreeg met mijn inmiddels man

Zijn er dingen die je anders zou doen als je het over mocht doen?
M: Ja dat denk ik wel, maar hoewel ik mijzelf goed genoeg ken om te zeggen dat ik dan echt niet nog meer uren in economie zou stoppen om alleen maar zinloze definities te leren. Zou wel mijn cijfer om hoog halen denk ik.
H: Nee dat denk ik niet.

Als je één dag terug in de tijd zou mogen gaan en weer 18 jaar zou zijn, wat zou je dan doen?
M: Nog meer genieten van het eindexamen jaar. Het was toch best bijzonder
H: Heel erg knuffelen met mijn hondje Ketyil. Hij leeft nu al een tijdje niet meer namelijk.

Wat zou je willen zeggen tegen je 18-jarige zelf?
M: Geniet ervan, en doe leuke dingen. Maar eigenlijk had ik dat wel door. En heb vertrouwen in jezelf. Onzeker zijn is niet nodig.
H: Relax, het komt wel goed.

Reacties
Categorieën