26 april 2017 
in School
0 min. leestijd

Musical; de audities

En dan is het zover. Twee weken hebben ze mogen oefenen en op een donderdag na schooltijd worden de audities gehouden. Natuurlijk is A zenuwachtig maar dat hoort er nu eenmaal bij.

–>

Oefenen

De afgelopen weken hebben we regelmatig even geoefend. De tekst geleerd en opgevoerd. Het inleven in je rol blijft het moeilijkst. Jezelf verkopen.

Tijdens de audities mochten ze niet bij elkaar kijken en de juffen waren de jury. Alhoewel de opvoering best goed ging, aldus A, is zij het niet geworden. En dat was ondanks de forse concurrentie, van acht medeleerlingen, best even een teleurstelling. We zijn wel heel blij voor de dame die het wel geworden is en gunnen het haar van harte.

Daar staat wel tegenover dat ze nu lekker boerin mag spelen, de andere rol van haar keuze.

Mail voor de ouders

Terwijl ze dus druk bezig zijn met het verdelen van de rollen is er ook al een mail uit gegaan naar alle ouders. Veel dingen gaan nu eenmaal niet vanzelf dus word er gevraagd of wij willen helpen met de kostuums, schmink en natuurlijk het decor. Hartstikke leuk dus ik mij alvast opgegeven.

Melanie
Door

Melanie

op 27 Apr 2017

Wij ouders mogen niks doen. Voor de verandering. Mijn zoon kwam thuis mam ik heb twee rollen. Ik was in shock. Mijn zoon die altijd achteraan staat. Liever niet mee doet. Heeft twee rollen. Ik dacht dat hij een geintje maakte. Maar niets is minder waar. Ik ben zo benieuwd hoe hij het gaat doen.

Reactie plaatsen