02 juli 2017 
in Tags
2 min. leestijd

Its my birthday tag- Marijke

Deze vrolijke tag is bedacht door Lindsey en omdat Marijke bijna jarig is vult zij vandaag deze tag in. Leuk om ieder jaar in te vullen. Hier is die van vorig jaar. En dit is een bijzondere verjaardag, want ik word 40. Zo dat is vast gezegd. Nou ja eigenlijk maakt het mij helemaal niets uit. Het is maar een getal. Dus we gaan gewoon op naar de 41.

Welke dag is het nu?
Het is nu 2 juli 2017 en dat betekent dat ik morgen jarig ben ;) Vandaar dat de tag vandaag online komt.
Op welke dag ben je geboren?
Ik ben op zondag 3 juli 1977 geboren. Een mooie zomerse dag.
Wat staat er bovenaan je verlanglijstje dit jaar?
Eigenlijk heb ik niet zoveel wensen. Ik hoop dat nog het meest op een gezellige dag op kantoor en daarna thuis met de kinderen als zij uit school zijn. Het is dit jaar een gewone maandag, schooldag en werkdag.
Vier je je verjaardag altijd op de dag zelf?
Met het gezin wel. Maar verder vier ik het meestal ergens tussen mijn verjaardag en die van A in. Zij is immers 2 weken later jarig.
Wat is het mooiste cadeau dat je ooit hebt gehad voor je verjaardag?
Poeh, geen idee eigenlijk, de mooiste cadeaus die ik heb gekregen, waren in elk geval nooit voor mijn verjaardag. Maar om een andere reden, of zomaar.
Hoe vier jij je verjaardag en heb je tradities?
Eigenlijk heel weinig tradities. Ik vier het meestal klein. Gezelliger en overzichtelijker.
Heb jij weleens iets gevraagd maar nooit gekregen?
Vast wel in de tijd dat ik nog een verlanglijst maakte. Er stond vroeger ongetwijfeld een konijn op. Maar nu ben ik wel blij dat ik die nooit heb gekregen. Katten zijn toch leuker.Hiep Hiep Hoera!
Wat is je lievelingstaart?
Aardbeien met slagroom. Zoals mijn moeder hem vroeger altijd maakte. Heerlijk.
Wat zou jouw ultieme verjaardagscadeau zijn?
Mooi weer, een dag zonder ellende in de wereld. En dan afsluiten met een prachtige zonsondergang op het strand, met mijn gezin. Alleen dat zit er dit jaar niet in. Immers, de kinderen moeten de volgende dag naar school. De zon gaat wat te laat onder om daar op een schooldag op te wachten.
Krijg je veel kaartjes/smsjes/telefoontjes op je verjaardag?
Vooral via social media tegenwoordig. Kaartjes vallen er eigenlijk bijna nooit meer in de brievenbus, en telefoontjes krijg ik wel, maar meestal van mijn ouders, zus enzo. Maar appjes en via Facebook heel veel.
Blaas je nog kaarsjes uit?
Nee, die eer is tegenwoordig voor A. Wij vieren het samen, en dat scheelt precies 30 kaarsjes. Ik laat het blazen van die kaarsjes achter die 3 dus wel aan haar over.
Blijf je op tot 12 uur ’s nachts om je extra jarig te voelen?
Nee ik blijf er niet specifiek voor op. Maar ik ben regelmatig nog wel wakker rond die tijd, dus dan zal ik mezelf zeker feliciteren.

Alvast een happy birthday to me ;)

kool-family
Door

kool-family

op 02 Jul 2017

Hiep hiep hiep!

Marijke
Door

Marijke

op 03 Jul 2017

Dank je wel!

Reactie plaatsen