18 januari 2016 
1 min. leestijd

In bad, 5x anders.

In bad gaan is bij ons iets speciaals, waarschijnlijk omdat wij geen bad hebben. Als ze in bad gaan in dat meestal in vakantiehuisjes of bij oma. Natuurlijk is in bad gaan bedoeld om schoon te worden maar het kan ook ontspannend werken of heel speels en plezierig zijn. Maar er zijn manieren om het badmoment nog leuker te maken.

Schuim

Heerlijk toch, zo dikke laag schuim in je bad. En voor kinderen een heerlijk speelgoed. Je kan jezelf een muts geven of een baard. Jezelf aankleden met een bikini of jezelf voor het eerst “scheren”. Schuim is heerlijk speelgoed.

Bruisende verrassing

In bad met schuim is leuk maar een bruisbal geeft het bad net een extra dimensie. Zeker als er in de bruisbal een kleine verrassing verstopt zit in de vorm van een speeltje. Zulke ballen zijn bv te koop bij De Tuinen.

Kleuren

Als je kind creatief is dan is schuim iets geweldigs. Maar nog leuker is het om in bad te kunnen tekenen en kleuren, op de tegels of het bad zelf. Er zijn speciale kleurkrijtjes voor in bad die je makkelijk weer verwijdert. Al heb ik de kinderen niet in de buurt van de voegen laten komen.

Kaarsjes

Niet alleen vrouwen vinden het heerlijk om verwend te worden met een warm bad, schuim, lekker luchtje en kaarsjes. Jonge kinderen kunnen er ook van genieten. Muziekje aan en lekker in de relaxstand.

badfoto

In bad in het donker.

Speciaal voor de donkere dagen. Lekker in bad in het donker. En niet zomaar in en bad maar in een disco-bad. Door gloeistokjes toe te voegen aan het badwater krijg je een geweldig feestelijk effect.

Linda
Door

Linda

op 18 Jan 2016

Leuke ideeën!! Vooral met de glow stokjes! :) en dan in combinatie met lekker veeel schuim natuurlijk :)

Hanneke
Door

Hanneke

op 18 Jan 2016

Alles is leuker met heel veel schuim ?

Linda
Door

Linda

op 18 Jan 2016

Dat is zeker waar ?

DreamerKirsten
Door

DreamerKirsten

op 18 Jan 2016

Ik denk dat "in bad in het donker" voor de kids echt wel speciaal is! Leuk idee om het badmoment op verschillende manieren te laten beleven!

Hanneke
Door

Hanneke

op 18 Jan 2016

Dank je wel. Veel plezier met het uit proberen.

DreamerKirsten
Door

DreamerKirsten

op 18 Jan 2016

Zal nog even moeten wachten daarvoor, Lenne is nog maar 7 maand oud... Maar ik onthoud de ideeën!

Linda
Door

Linda

op 18 Jan 2016

Leuk gedaan, schuim is hier ook altijd enorm populair. In het donker hebben we nog niet gedaan maar ziet er gezellig uit. Badverf maak ik zelf ook wel eens met yoghurt en voedingskleurstof ook echt een aanrader.

Hanneke
Door

Hanneke

op 18 Jan 2016

Die zag ik laatst op jouw blog voorbij komen. Super leuk ook! En niet schadelijk voor eventuele eters.

buttydaantje
Door

buttydaantje

op 19 Jan 2016

Haha, die gloeistokjes zijn een leuk idee!

Reactie plaatsen