14 oktober 2014 
0 min. leestijd

Happy little things #4

Nieuwe laarzen! Eindelijk! Oh ik ben zo kritisch met laarzen. Ik heb een smalle voet en ook nog eens smalle kuiten. En dan ook nog eens heel kritisch. Alles, naadjes, dingetjes, hakken, kleur moet goed zijn, anders hoef ik een schoen/laars niet.

Maar het is gelukt. Moest ook wel de oude waren echt op… En zeg nou zelf. Een vrouw kan toch niet zonder hoge zwarte laarzen?!

IMG_4033.JPG

Zijn jullie ook zo kritisch met schoenen?

Vlijtig Liesje
Door

Vlijtig Liesje

op 14 Oct 2014

Bij mij moeten ze vooral fijn zitten. Ik vind dat je mooie laarzen hebt gekocht. Elegant!

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 14 Oct 2014

Dank je wel. Als ze niet lekker zitten koop ik ze ook niet hoor ;)

Kimberley
Door

Kimberley

op 14 Oct 2014

Ze zijn mooi! Ik ben zelf altijd lastig met laarzen. En schoenen eigenlijk ook. Haha. Maar ik ben helemaal gek op Uggs (vooral sinds ik mijn enkel brak), dus die zijn ook net weer binnen!

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 14 Oct 2014

Uggs, ik denk dan aan lekker warm. Maar met mijn smalle voet vind ik ze niet lekker, helaas. Hoewel je misschien ook wel verschillende breedtes hebt. Misschien eens bij mijn nichtje in Australië informeren

Reactie plaatsen