Gratis Printservice
Nieuws
Marijke Mulder- de Leur
Nieuws
03/18/2020
2 min
0

Gratis Printservice

03/18/2020
2 min
0

Nu we allemaal een beetje in een sociaal isolement zitten, schieten de intitiatieven als paddenstoelen de grond uit. Boodschappen meenemen voor ouderen, of zieke mensen. Of voor mensen die in het onderwijs of in de zorg werken en dus altijd tegen lege schappen aankijken. Want zij hebben geen tijd om te hamsteren. Daarnaast werken de kinderen thuis aan hun schoolwerk en proberen wij als ouders ook nog productief te zijn. Dat laatste is best lastig als er toch regelmatig om hulp gevraagd wordt. Want je moeder is altijd nog sneller beschikbaar dan de docent via Magister….. Maar bij al dit werk, hoe digitaal we ook zijn, hoort soms ook printen. En daar heb ik een issue. Ik heb namelijk geen printer

Geen printer

Wij hebben geen printer in huis. Als er echt iets geprint moet worden, dan doen we dit op kantoor, de bibliotheek, of doen we een beroep op een opa, oma of tante. Zeker als het foto’s betreft. Voor opdrachten op school is het namelijk soms toch noodzakelijk, ondanks dat veel digitaal kan worden gedaan. En dat is nooit een probleem. Tot eigenlijk nu.

Sociaal isolement

Geen paniek, ik heb mijn reptielenbrein weer aardig onder controle, maar wij proberen ons zo goed mogelijk te houden aan de regels rondom de uitbraak van het corona virus. Wellicht ben ik wat strenger dan zal moeten. Maar ik wil graag dat we dit gecontroleerd doorlopen en als het even kan het virus nog even buiten de deur houden. En zeker geen risicogroepen besmetten. In dit geval opa en oma. Dus niet printen daar dus!!!

De oplossing

Maar ook voor dit probleem kwam de oplossing al, voor het echt een probleem werd. Zo kreeg ik een bericht onder ogen dat ik heel graag met jullie wil delen.
Alleeninkt.nl lost dit probleem voor je op. GRATIS!!
En dat vind ik zo’n tof initiatief, dat ik dit echt even met je wil delen. Want laten we elkaar ondersteunen in deze lastige en wellicht onzekere tijden.

Gratis printen

Alleeninkt.nl heeft nu een gratis printservice voor je ingericht. Zij zorgen ervoor dat wat jij echt op papier nodig hebt, maar niet zelf kan printen, op papier wordt gedrukt en naar je huis wordt verzonden. Het is niet zo snel als dat jezelf print, want je moet er op wachten met de post, maar je hoeft er de deur niet voor uit.

Denk bijvoorbeeld aan kleurplaten voor de kinderen, huiswerkbladen, of dingen voor het werk. Wat jij maar nodig hebt. Je hoeft het ze alleen maar te mailen in PDF (omzetten is best goed te doen met een PDF printer) met het afleveradres en natuurlijk of het in kleur moet, of zwart-wit. Ook wel handig om de aantallen te vermelden als je kleurplaten voor meerdere kinderen tegelijk print natuurlijk.

Alleeninkt.nl neemt vervolgens zelfs de verzendkosten van €2,95 voor hun rekening.

Hoe kun jij bijdragen?

Alleeninkt.nl vraagt zelf geen bijdrage in de kosten. Maar als je gebruikt maakt van deze service vragen ze het Rode Kruis te steunen. Op hun actiepagina vind je dan ook een knop waarmee je direct kunt doneren. Kleine moeite toch? Zij hebben het hard nodig, en jij ontvangt nu toch gratis je printjes.

Zou jij gebruik maken van deze service? Of heb je zelf een printer thuis?

Reacties
Categorieën