25 mei 2015 
in Review
1 min. leestijd

En de winnaar is...

Spannend! In elk geval ik vind het spannend. De eerste keer dat ik een winactie organiseer en er zijn ook mensen geweest die hebben gereageerd. Die net als ik heel enthousiast zijn over een bord en een bestek met nijntje erop. Niet heel gek natuurlijk, want Rosti Mepal maakt ook echt goede dingen, die voor de kinderen niet alleen leuk zijn, maar ook heel praktisch. Je kunt dit op je gemak nog rustig teruglezen, hoe blij T was met zijn bestek en bord.

Winactie

In verband met de meivakantie heb ik de winactie eigenlijk wel heel lang laten doorlopen. Het leek mij eerlijk om ook vakantiegangers een kans te geven. De meeste reacties kwamen als in het begin, en ook een aantal mensen doet met meerdere lootjes mee, omdat ze zijn gaan volgen via Facebookpagina van MMopvrijdag, Twitter of Instagram.
Helaas heb ik dit niet van iedereen kunnen terugvinden en kon ik daarom niet een extra lootje toevoegen. Misschien toch handig om het volgende keer wel even te vermelden (had ik ook gevraagd) als je emailadres niet lijkt op je gebruikersnaam voor een van de 3. Sorry daarvoor!
Gelukkig heb ik verder niemand hoeven uitsluiten van de actie. Je leest tegenwoordig wel vaak dat mensen alleen maar meedoen aan de winacties, maar deze hebben mijn blog nog niet gevonden. Dit zijn dan accounts die alleen winacties delen, maar waar verder nooit iets gepost wordt.

Het bepalen van de winnaar

En dan het meest spannende moment. Het bepalen van de winnaar. De trekking hiervan heb ik niet zelf gedaan, maar ik heb hulp ingeroepen van A. Zij heeft het bakje met lootjes goed door elkaar gehusseld en de winnaar getrokken.
Je kunt meekijken, want omdat A het winnende lot trok, kon ik het mooi filmen.

Gefeliciteerd

Van harte gefeliciteerd Marjon!
Je krijgt van mij een mail, waarin ik je vraag om je adresgegevens door te geven. Dan komt je prijs zo snel mogelijk naar je toe!

koperdeleur
Door

koperdeleur

op 25 May 2015

Gefeliciteerd winnaar!

marjon1911
Door

marjon1911

op 25 May 2015

Wat leuk! Mees zal blij zijn met (eindelijk) zijn eigen bord en bestek.

Marijke
Door

Marijke

op 25 May 2015

Ik heb je vanmiddag inmiddels ook gemaild

Reactie plaatsen