10 januari 2017 
1 min. leestijd

Castingdag

Wat was het leuk om te horen dat ze door mochten naar een castingdag van de Beste Vrienden Quiz en wat waren ze nerveus.
Samen met manlief vertrokken A en L naar Hilversum. Aan de eettafel namen de dames de vragen nog even door en verschillende goede doelen passeerde de revu. Want iets met dieren is wel leuk maar misschien is er nog wel iets beters.

Op tijd

Het was best even spannend om op tijd te komen, alhoewel dat misschien voor de chauffeur het spannendst was. Maar jullie waren keurig op tijd binnen. Je kreeg een sticker op je trui met je naam en al snel mochten jullie naar binnen voor het gesprekje.

Gezellig hoor

Het eerste wat je mij vertelde was “Het was zo gezellig!”. Er werd een gesprekje gevoerd met jullie over van alles en nog wat. Door jullie werd het ervaren als een gezellig kletspraatje. Natuurlijk kwamen ook de door jullie zo hard geoefende vragen aanbod en vertelde jullie wat jullie goede doel zou worden. Maar dat houden wij lekker nog even geheim.

bvq2

Het leukst vonden jullie de quizvragen die werden gesteld. Net alsof je al meedeed aan de echte quiz. En natuurlijk het uitproberen van de mogelijke nieuwe vragenrondes in het spel.

 “Oef je moest raden wat zwaarder was zonder dat je beide voorwerpen mocht op tillen! Dat was echt heel moeilijk hoor! We hadden het ook fout maar dat gaf niks.”

Formulieren invullen

Na het gesprekje en de quizvragen moesten jullie nog een formulier invullen met jullie gezamenlijke interesses. Welke muziek vinden jullie allebei leuk en welke boeken, etc. Ik denk dat dit wellicht het moeilijkste stukje was van de hele casting. Ondanks dat jullie zulke goede vriendinnen zijn hebben jullie namelijk volkomen verschillende smaak en dat maakt jullie vriendschap juist zo mooi.

Oja of ze door zijn? Dat weten we nog niet de uitslag komt over twee weken pas.

Wordt vervolgd…….

Marguerita
Door

Marguerita

op 10 Jan 2017

Oeh klinkt spannend! Bijzonder om zoiets eens mee te maken

Hanneke
Door

Hanneke

op 10 Jan 2017

Zeker bijzonder.

Priscilla
Door

Priscilla

op 10 Jan 2017

Wat leuk! Wij kijken regelmatig naar de BVQ. Interessant om te horen hoe zo'n selectie gaat.

Hanneke
Door

Hanneke

op 10 Jan 2017

Het is een leuk programma he?

Reactie plaatsen