11 november 2015 
1 min. leestijd

Paintball? Vet Cool! Kinderfeestje geslaagd!

Een keer per jaar moeten we er aan geloven. Het kinderfeestje. En naar mate de kinderen ouder worden, veranderen ook de wensen voor het feestje.

Wij laten de kinderen altijd zelf kiezen wat ze willen gaan doen. Natuurlijk zitten hier financiële beperkingen. Ook is dat wat we kunnen doen afhankelijk van de hoeveelheid vriendjes die uitgenodigd moeten worden.
Dit jaar koos Q voor paintball. Hij wilde vier vriendjes uitnodigen en samen met hemzelf en zijn zus kwamen we dus op zes kinderen. Hier dichtbij is een indoor paintball en zes deelnemers is het minimum voor een partijtje.

Spannend

Nadat de datum afgesproken was en de kaartjes verstuurd was het op een vrijdag na school dan echt tijd voor het feest.
Uit school eerst een snackje gegeten, de cadeautjes gedaan en daarna de mannen even lekker laten voetballen.

Toen het tijd was om erheen te gaan vonden sommige dit toch wel een beetje spannend. Want hoe zal het zijn, doen die balletjes pijn als je word geraakt, moet je een masker op, en nog veel meer vragen.

Gelukkig was er een uitgebreide uitleg voor dat ze los mochten.

paintball collage

Paintball? Vet cool!

Samen met twee andere feestjes werden ze in twee teams gedeeld. Het rode team tegen het blauwe team. Na twee oefen partijtjes werd er “verover de vlag” gespeeld. Wat vonden de mannen het leuk. Helemaal bezweet en vol verhalen zaten we anderhalf uur later aan de patatjes. Alle coole acties werden uitgebreid nagedaan en aan de andere verteld. De verhalen werden ook steeds heftiger en stoerder.

Al met al was het een super vetcool mega-gaaf feestje. En een mooie bijkomstigheid was dat ik nog nooit zo een makkelijk feestje heb gehad met zo weinig inspanning van mijn kant. Want terwijl de kinderen zich in het zweet werkte dronken wij een lekker kopje thee en koffie.

Wat doe jij met een kinderfeestje?

Reactie plaatsen