24 januari 2015 
2 min. leestijd

Hoera! Nieuwe boeken

Had ik al eens gezegd dat ik dol ben op lezen? Vast wel! En dat probeer ik mijn kinderen ook bij te brengen.
Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen wat mij betreft dus mijn kinderen hadden in de box vanaf dag 1 al knisperboekjes en stoffenboekjes liggen. Het leesvirus moet hoe dan ook worden doorgegeven.

Joy4Kidz

Met beiden kinderen ook van jongs af aan al naar de bibliotheek geweest. Het was dan ook direct grote blijdschap toen er laatst een pakket van Joy4Kidz in de brievenbus viel. Voor ik het door had was het al uitgepakt en waren de boeken al door de kamer verspreid.

Waar ik het over heb? Van Joy4Kidz kreeg ik een boekenpakket opgestuurd.
Joy4Kidz heeft een simpel concept. Ze hebben vier leeftijdscategorieën en bieden boekenpakketten aan afgestemd op de leeftijd van je kind. Hierdoor sluit het pakket aan op zijn of haar belevingswereld.
Categorie Joy4Kidz
Ze maken gebruik van bekende tv-personages waardoor het voor je kind heel herkenbaar is.

Wat zat er in het pakket?

Voor T had ik aangegeven dat hij graag boekenpakket A wilde ontvangen. Leeftijdsgroep 0-2 jaar. En natuurlijk dat hij een jongetje is. En het pakket werd zeer enthousiast ontvangen. Wat zat er dan precies in?

Joy4Kidz_pakket A
Hele leuke boeken. In eerste instantie liep hij gelijk weg met de Teletubbies. Lala is absoluut een van de favorieten op dit moment. Je kunt je voorstellen dat dit boek er dus nu al gelezen uit ziet.

Nadat hij klaar was met het teletubbieboek, hebben we samen de andere boeken gelezen.
Ernies vrolijke picknick vindt hij ook erg leuk. Dat mag ik heel vaak voorlezen nu.
En ook het boekje met de koe valt in de smaak. Een interactief boek, waarbij het de bedoeling is dat je kind piept (ja de koe piept) met de koe als de koe in het boek boeh zegt. Toch jammer dat de koe dan piept…. Maar T is erg enthousiast al krijgt hij de koe niet aan het piepen. (Hij drukt de koe niet snel genoeg plat, hopelijk blijft hij altijd zo lief tegen dieren).
Het enige boek dat nog ongelezen is, is het boekje van planes. Wordt echt weggegooid. Niets met vliegtuigen? Met Hetty Helikopter en Vince Vliegtuig (van Toet toet) speelt hij wel graag. Dat boekje pakken we er dan later nog wel eens bij .

Een geslaagd pakket dus! Enige minpuntje was dan wel dat T zijn naam niet goed overgenomen was van de gegevens die ik had doorgegeven. Je schrijft het zonder H! Hij heeft dan nog niet door, maar ik vind het storend!
Al met al een stuk positiever dus dan het pakket van A. Ik merk dat T nog lang niet uitgekeken is op deze boeken, voorlopig weet ik dus wel wat wij lezen. Een boekenpakket per maand is dus te veel voor mijn mannetje. Als dreumes is hij nou eenmaal dol op herhaling. Maar voor jouw kindje kan dat heel anders zijn.

Een abonnement afsluiten? Dat kan, via Joy4Kidz zijn er verschillende mogelijkheden. Hoe langer je de looptijd kiest van een abonnement, hoe hoger de korting. Je kan voor 12 maanden een abonnement van € 12,95 afsluiten. Enorm voordelig toch?

 

NB. Dit is een gesponsorde post. Maar mijn mening is echt en verandert niet door een paar opgestuurde boeken.

mvaneenennaam
Door

mvaneenennaam

op 24 Jan 2015

Een post naar m'n hart: heerlijk, lezen! Geniet ervan!

Astrid
Door

Astrid

op 24 Jan 2015

Leuk he ;) Had ook pakketten van ze ontvangen <3

Mama Marijke
Door

Mama Marijke

op 24 Jan 2015

Ja deze vond ik heel leuk. Voor mijn dochter was minder, maar dat komt omdat ze tussen twee categorien in zit. Toch lastig. Ik zal bij jou ook eens kijken!

Terugblik week #6 | MMopvrijdag
Door

Terugblik week #6 | MMopvrijdag

op 13 Feb 2015

[…] T had behoefte aan mama en rust. Lekker samen een boekje lezen. Dit boek komt uit het pakket van joy4kidz en is echt een van zijn […]

Reactie plaatsen