28 juni 2015 
0 min. leestijd

Happy little things #13

Vandaag geen uitgebreide blogpost. Het is lang geleden dat ik een happy little thing postte. Niet dat er geen happy little things zijn geweest, maar ik vergat ze gewoon te plaatsen. Er was zoveel om over te schrijven. Toch probeer ik deze nu weer even nieuw leven in te blazen. Altijd goed voor even een blij momentje.

Deze keer werd ik helemaal blij van Pentatonix. Wie, ja ik had er nog nooit van gehoord. Nu is dat niet zo gek, want ik vind muziek leuk, maar ik zet het eigenlijk nooit actief op. Dus ik mis ook heel veel. Van de week vond ik ze op Facebook met hun Michael Jackson mashup (zo heet dat toch?) en ik was onder de indruk van wat zij neerzetten.

Daarom vandaag in de happy little things:De evolutie van de muziek:

Wat vind jij ervan?

Sheila
Door

Sheila

op 03 Dec 2015

Ik vind Pentatonix echt geniaal. Wat een getalenteerde mensen en ze worden ook steeds bekender. Heel gaaf.

Reactie plaatsen