22 juli 2017 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Stephanie

Vandaag staat Stephanie in de spotlights. Zij is nu druk bezig met het organiseren van de eerste verjaardag van haar dochtertje. Hoewel dat al weer een lange tijd achter ons ligt, kunnen we ons die mijlpaal nog goed voorstellen. Ineens geen baby meer. Even een moment om daar nog eens aan terug te denken. Natuurlijk met een lekker kopje thee!

Wie ben je?

Hi, ik ben Stephanie en ik ben trotse moeder van ons meisje Loulou Lux. Op dit moment is zij bijna 1 jaar oud. Ik schrijf op www.louloulux.nl over het moederschap en alles wat erbij komt kijken. Ik ben een tijdje afwezig geweest maar vanaf nu probeer ik elke week artikelen online te zetten. En ik heb een hele lieve man waar ik al 10 jaar mee samen ben.

Wanneer drink je thee?

Je kan beter vragen wanneer ik iets anders drink. Ik drink bijna de hele dag door thee.

Losse thee of in een thee zakje?

Dat maakt me eigenlijk niet heel veel uit. Het is maar net wat ik in huis heb.

Wat is je favoriete thee?

Toch echt wel groene thee en op de tweede plek verse muntthee met een beetje honing.

Wat is je favoriete merk thee?

Ik vind dat pickwick toch de lekkerste groene thee heeft.

Waar drink jij je thee uit?

Uit een mok. Het liefst een hele grote.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Mijn favorite snack bij de thee is toch wel chocola. En dan het liefste wit.
Favoriet theemoment_Stephanie

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Eigenlijk wel ja. Soms wil me vriend nog wel eens thee maar dat is zelden.

Met wie (BN’er) zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Als ik iemand moet kiezen kies ik toch xander de buisonje

Wat is je meest favoriete theemoment?

In de avond. Als we hebben gegeten en loulou ligt op bed. Dan heb ik toch even een thee momentje voor mezelf.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Stephanie

Reactie plaatsen