25 september 2014 
in School
0 min. leestijd

Dansende schilderijen

Afgelopen dinsdag had A op school een speciale dag. Geen tijd voor rekenen, taal of spelling en zelfs gym ging niet door. Het was tijd voor kunst. De school van A vindt kunst ook een belangrijk onderdeel van het lesprogramma en ze proberen er altijd op een leuke manier invulling aan te geven.
Dit jaar zijn ze in zee gegaan met de .
Het project dat ze met de hele school hebben gedaan is:
Ingelijst

Het Rijksmuseum opent na 10 jaar verbouwing eindelijk weer de deuren. Dit project biedt u als school een mooie gelegenheid om dit onderwerp dicht bij de belevingswereld van de kinderen te brengen!
Verhaal : In het Rijksmuseum is een overzichtstentoonstelling van het werk van beroemde Nederlandse schilders. Tussen de toeristen en dagjesmensen hebben zich twee boeven verstopt. Ze laten zich insluiten om ´s nachts hun slag te kunnen slaan. Maar de schilderijen laten zich niet zomaar stelen….

Aan het einde van de dag mochten de ouders komen kijken naar de voorstelling van de hele school. De bijdrage van de groep van A heb ik natuurlijk geflimd voor het nageslacht en wil ik graag met jullie delen. Ze hadden als schilderij Victory Boogiewoogie van Mondriaan
[youtube=http://youtu.be/HWmEf01reqA]

Huisvlijt
Door

Huisvlijt

op 26 Sep 2014

Ziet er goed uit.

#6 weekoverzicht quality time | MMopvrijdag
Door

#6 weekoverzicht quality time | MMopvrijdag

op 26 Sep 2014

[…] ← Dansende schilderijen […]

Reactie plaatsen