07 augustus 2016 
in Tags
2 min. leestijd

Wat als je moet kiezen tag

Dit een een tag die bij Tipsvoorpapas vandaan komt. Maar die niet alleen voor papa’s leuk is maar ook zeker voor ons mama’s. Er worden ons verschillende dilemma’s voorgelegd en we MOETEN een keuze maken want je kan niet beide kiezen……. En wat kies je dan toch de fiets of liever de auto?

De dilemma’s

Op de fiets: wind tegen op de heenweg of terugweg?
M: Op de heenweg. Dan valt de terugweg lekker mee. Want wind tegen als je al moe bent vind ik nog minder leuk.
H: Op de heenweg. Dan ben ik nog vers en kan ik nog flink trappen. op de terugweg ben ik moe, wil ik naar huis en dan zit ik echt niet te wachten op tegenwind. Eigenlijk zit ik er nooit op te wachten maar in de polder heb je eigenlijk altijd tegenwind, heen en terug.

Zomer of winter?
M: Zomer! De winter is mijn minst favoriete seizoenen
H: Absoluut de zomer. Ik ben een koukleum dus dan valt de winter al snel af. Ook voel ik mij spiertechnisch beter met wat meer warmte.

Frikandel of kroket?
M: Kroket, want frikandellen lust ik niet.
H: Kroket. Ik gruwel van frikandellen, brrr.

Fiets of auto?
M: Fiets dan. Ik kan best zonder auto, maar ben wel blij als ik hem kan pakken als het regent.
H: Voor het milieu zou ik de fiets moeten pakken en als ik niets hoef te slepen en te sjouwen dan doe ik dat ook wel. Toch pak ik wel heel makkelijk de auto. Ook omdat ik van veel bewegen veel pijn krijg en dat is het mij niet waard. Dan doe ik liever iets anders.

Apple of Android?
M: Apple.
H: Ik heb beide. Android op mijn telefoon, werkt prima. Apple op mijn Ipad, werkt ook goed maar je kan veel minder makkelijk apps erop zetten omdat bijna alles betaald is. Dus daarom zou ik dan voor Android kiezen.

Ochtend of avond?
M: Avond! Ik ben echt een avondmens. Voor 8 uur sta ik echt liever niet op. Helaas moet dat vaak wel.
H: Absoluut ochtend. Ik ben nooit een avondmens geweest. Om 22:00 gaat mijn kaarsje uit en wil ik slapen. Ik kan echter best een paar dagen vroeg opstaan. Ik hou wel van uitslapen hoor.

klokken

Vroeg beginnen met werken of laat thuis?
M: Liever vroeg, want dan heb ik nog wat aan mijn avond voor mezelf. Alleen dat vroege opstaan…..
H: Liever vroeg, dat past gewoon beter in mijn bioritme.

Speelgoed met of zonder geluid?
M: Zonder!
H: Bijvoorkeur zonder. Ik plakte vroeger ook wel plakbandjes over de speakers van het baby-speelgoed. Man wat staan die dingen soms hard.

Vlees of vis?
M: Vlees, hoewel ik vis ook wel lekker vind.
H: Vlees. Mijn vis eten gaat niet verder dan een visstick of een lekkerbek. Ik vind het gewoon niet zo lekker. Al hoewel ik laatst bij een restaurant was en daar was het vlees buitengewoon slecht en de vis prima.

Baby of dreumes?
M: Dreumes. Hoewel ik ze als baby leuk vond, vind ik die actieve dreumestijd heel grappig.
H: Ik vond beide heel leuk. Maar het onschuldige van de baby-tijd was wel heel bijzonder vind ik.

Zoon of dochter?
M: Die keuze maak ik niet. Ik ben gezegend met beiden, en doe er geen tekort.
H: Ik ga echt niet kiezen in deze. Ik ben enorm gezegend met van alles 1. Mijn dochter kwam als eerste en ik was dolblij. Mijn zoon kwam later en maar ook met hem ben ik dolblij. Twee dochters of twee zonen was ook prima geweest. Ik ben trots op ze zoals ze in de wereld staan, zichzelf durven te zijn ook al vindt niet iedereen dat even fijn.

Wat zou jij kiezen?

Reactie plaatsen